search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00
MENU CLOSE

Γιάννης Μπέζος: Με νοιάζει η τηλεθέαση (Photos)

26.05.2016 14:04
Γιάννης Μπέζος: Με νοιάζει η τηλεθέαση (Photos) - Media

Ο γνωστός και καταξιωμένος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, κάνει το ντεμπούτο ως παρουσιαστής, στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ2, «Μιλώντας για θέατρο».

 

Ο γνωστός και καταξιωμένος ηθοποιός, Γιάννης Μπέζος, κάνει το ντεμπούτο του ως παρουσιαστής, στη νέα εκπομπή της ΕΡΤ2, «Μιλώντας για θέατρο».

Η νέα πολιτιστική εκπομπή που θα προβάλλεται από τη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης, κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο, συστήνοντας στο κοινό το θέατρο «με τρόπο τρυφερό και όχι πνευματικό και δασκαλίστικο», όπως ο ίδιος λέει στο Tv Έθνος.  Ο δημοφιλής ηθοποιός παραδέχεται ότι τον ενδιαφέρουν τα νούμερα από διαφορετική όμως οπτική. «Την ΕΡΤ δεν την ενδιαφέρει τόσο πολύ η θεαματικότητα, αλλά εμένα με ενδιαφέρει. Θέλω οι θεατές να ακουμπήσουν όσο γίνεται στην εκπομπή», όπως εξηγεί.

«Είναι καιρός να κάνουμε κάτι σύγχρονο, φωτεινό, να φύγουμε από το πλατό, να μπούμε στις αίθουσες, στα καμαρίνια, να μιλήσουν όλοι οι συντελεστές. Να δουν οι θεατές πώς είναι αυτή η ζωή και να πάρουν μια μυρωδιά για το πώς γίνεται η κουζίνα της δουλειάς».

Η εκπομπή θα παρουσιάζεται μια φορά την εβδομάδα και θα έχει 45λεπτη διάρκεια. Δεν θα στεγάζεται σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό αλλά θα είναι περιηγητική. Κάθε εβδομάδα θα επισκέπτεται θέατρα, θα μπαίνει σε καμαρίνια ενώ θα προβάλλονται στο κοινό, δύο παραστάσεις κάθε φορά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:00