search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:23
MENU CLOSE

Πήγε να κλέψει τη μικροκαμωμένη γυναίκα αλλά βρήκε το δάσκαλο του – Του έριξε ξύλο και τον ξεγύμνωσε (Video)

26.05.2016 15:24
Απίστευτη περιπέτεια: Μητέρα με τα τρία της παιδιά χάθηκαν στη ζούγκλα και έμειναν επί 34 ημέρες μέχρι να τους εντοπίσουν (Photos) - Media

Πήγε για μαλλί και βγήκε όχι μόνο κουρεμένος, αλλά και… γυμνός. 

 

Η γυναίκα με τα μαύρα που περπατούσε αμέριμνη στο δρόμο ήταν το ιδανικό θύμα. Ήταν κοντούλα, λεπτοκαμωμένη, με πλαστικές κινήσεις και φυσικά βαστούσε τσάντα μέσα στην οποία θα είχε και τα χρήματα της.

Ο κλέφτης την παρακολούθησε να προχωρά στους δρόμους της Μπογκοτά στην Κολομβία και σε μια διασταύρωση δίχως κόσμο, μέρα μεσημέρι αποφάσισε να επιτεθεί.  

Άνοιξε το βήμα του, την πλησίασε από πίσω, θαύμασε τις καμπύλες του κορμιού της που διαγράφονταν στο μαύρο κολάν που φορούσε, έβαλε το χέρι στην τσέπη του μπουφάν του και χάιδεψε το μαχαίρι του. Επιτάχυνε και άλλο, την προσπέρασε και ξαφνικά έβγαλε από την τσέπη το μαχαίρι το κόλλησε πάνω στο κορμί της, και με άγριο βλέμμα της ψιθύρισε: «Τα λεφτά σου».

Αν κάποιος τους έβλεπε από μακριά δεν θα καταλάβαινε ότι γινόταν ληστεία εκείνη τη στιγμή, αλλά θα νόμιζε πως είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι που έχει κολλήσει τα κορμιά του στη μέση του δρόμου και ερωτοτροπεί πάνω από τα ρούχα.

Ο κλέφτης όμως δεν είχε υπολογίσει κάτι. Το ταμπεραμέντο της γυναίκας και την οργή που ένιωσε τη στιγμή που της κόλλησε την παγωμένη λάμα στο κορμί της. Η μικροκαμωμένη Κολομβιανή, γύρισε αστραπιαία και του άστραψε ένα χαστούκι με όλη της τη δύναμη.

Τον πέτυχε στο μάγουλο και στο αυτί και όλα άρχισαν να βουίζουν. Πριν καταλάβει τι είχε συμβεί και αιφνιδιασμένος καθώς ήταν άρχισε να δέχεται απανωτά χαστούκια, μπουνιές στη μύτη και κλωτσιές. Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ζαλισμένος από τα χτυπήματα γονάτισε.

Αυτό ήταν. Πλέον το θύμα είχε γίνει θύτης και ο θύτης, θύμα. Η Κολομβιανή κρατούσε γονατιστό τον κλέφτη, του τραβούσε τα μαλλιά και εκείνος με δάκρυα στα μάτια την εκλιπαρούσε να τον αφήσει να φύγει. Η μύτη του έσταζε αίμα.

Στο μεταξύ είχε συγκεντρωθεί και κόσμος και πλέον του ήταν αδύνατον λόγω δύναμης να χτυπήσει τη γυναίκα και να τρέξει να ξεφύγει. Ανάμεσα στις βρισιές που τον στόλιζε άκουσε και κάτι που τον πάγωσε: «Γδύσου αλήτη» του είπε και συνέχιζε να τραβάει με δύναμη τα μαλλιά του.

Ο επίδοξος κλέφτης αναγκάστηκε να γδυθεί. Τσιτσίδι, ολόγυμνος. Παράτησε τα ρούχα του έβγαλε παπούτσια και κάλτσες και αφού η γυναίκα του έριξε τις τελευταίες κλωτσιές τον άφησε να τρέχει γυμνός στους δρόμους της Μποκοτά.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:23