search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:58
MENU CLOSE

Ο καλύτερος υπάλληλος του αεροδρομίου της Γενεύης είναι… ρομπότ! (Photos)

26.05.2016 18:05
Ο καλύτερος υπάλληλος του αεροδρομίου της Γενεύης είναι... ρομπότ! (Photos) - Media

Όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι όταν πρόκειται να κάνουμε ένα ταξίδι, αλλά όταν σκεφτόμαστε πόσα πράγματα πρέπει να προλάβουμε και όλη τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε μέχρι να μπούμε στο αεροπλάνο, μας πιάνει μία φρίκη.

Στο αεροδρόμιο της Γενεύης δεν υπάρχει αυτή η λέξη σαν έννοια, καθώς είναι όλα «τακτοποιημένα» και χωρίς πανικό. Υπάρχει ένας μοναδικός υπάλληλος που είναι πάντα εκεί για να εξυπηρετήσει τέλεια τους επιβάτες.

Οι επισκέπτες του αεροδρομίου, ξεχνούν τι σημαίνει να κουβαλάς όλες τις βαλίτσες από τη μία άκρη του αεροδρομίου στην άλλη και τι σημαίνει να περιμένεις στην ουρά για να ελέγξουν την κάρτα επιβίβασής σου. 

Για αυτό ευθύνεται ο Leo. Ένα ρομπότ, το οποίο κατασκευάστηκε για το Genava Airport Terminal 1 που έχει σκοπό να διευκολύνει όλη τη διαδικασία που πρέπει κάποιος να ακολουθήσει για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο. Ο Leo μπορεί να κουβαλήσει μέχρι 32 κιλά και μπορεί να σηκώσει δύο βαλίτσες ταυτόχρονα.

Το όνομά του το πήρε από το Λεονάρντο Ντα Βίντσι διότι οι άνθρωποι του SITA που τον κατασκεύασαν είναι από την Ιταλία. 

Πηγή: airnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 19:56