16/12/2019 13:29:48

Βρέθηκε υποβρύχιο φάντασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Βρέθηκε υποβρύχιο φάντασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου - Media

 

Μια σημαντική ανακάλυψη έκαναν στα ανοιχτά της Σαρδινίας ερασιτέχνες δύτες 73 χρόνια μετά το τέλος του  Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθότι εντόπισαν ένα υποβρύχιο φάντασμα  που χάθηκε μυστηριωδώς στα νερά της Μεσογείου.

Πρόκειται για ο υποβρύχιο κλάσης Ρ311 το οποίο εξαφανίστηκε μετά την Πρωτοχρονιά του 1943 όταν επικοινώνησε για τελευταία φορά με το αρχηγείο στη Μεγάλη Βρετανία.  Εκείνο τον καιρό κανένας δεν μπορούσε να εντοπίσει ή να εξηγήσει το τι είχε συμβεί με το εν λόγω υποβρύχιο. Το εύρημα το δυτών έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός πως και τα 71 μέλη του πληρώματος βρίσκονται νεκρά μέσα στο υποβρύχιο.

Από τα ευρήματα, οι ειδικοί αναφέρουν πως το υποβρύχιο βυθίστηκε λόγω πίεσης του αέρα με το πλήρωμα τελικά να πεθαίνει λόγω της στέρησης οξυγόνου.

Το Βρετανικό Ναυτικό δήλωσε πως το ναυάγιο παρά το γεγονός ότι έχει σορούς μέσα δεν πρόκειται να μετακινηθεί από την τοποθεσία του 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.