search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 03:57
MENU CLOSE

Βρέθηκε υποβρύχιο φάντασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

27.05.2016 05:27
Βρέθηκε υποβρύχιο φάντασμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου - Media

Μια σημαντική ανακάλυψη έκαναν στα ανοιχτά της Σαρδινίας ερασιτέχνες δύτες 73 χρόνια μετά το τέλος του  Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθότι εντόπισαν ένα υποβρύχιο φάντασμα  που χάθηκε μυστηριωδώς στα νερά της Μεσογείου.

 

Μια σημαντική ανακάλυψη έκαναν στα ανοιχτά της Σαρδινίας ερασιτέχνες δύτες 73 χρόνια μετά το τέλος του  Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, καθότι εντόπισαν ένα υποβρύχιο φάντασμα  που χάθηκε μυστηριωδώς στα νερά της Μεσογείου.

Πρόκειται για ο υποβρύχιο κλάσης Ρ311 το οποίο εξαφανίστηκε μετά την Πρωτοχρονιά του 1943 όταν επικοινώνησε για τελευταία φορά με το αρχηγείο στη Μεγάλη Βρετανία.  Εκείνο τον καιρό κανένας δεν μπορούσε να εντοπίσει ή να εξηγήσει το τι είχε συμβεί με το εν λόγω υποβρύχιο. Το εύρημα το δυτών έρχεται να επιβεβαιώσει το γεγονός πως και τα 71 μέλη του πληρώματος βρίσκονται νεκρά μέσα στο υποβρύχιο.

Από τα ευρήματα, οι ειδικοί αναφέρουν πως το υποβρύχιο βυθίστηκε λόγω πίεσης του αέρα με το πλήρωμα τελικά να πεθαίνει λόγω της στέρησης οξυγόνου.

Το Βρετανικό Ναυτικό δήλωσε πως το ναυάγιο παρά το γεγονός ότι έχει σορούς μέσα δεν πρόκειται να μετακινηθεί από την τοποθεσία του 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24