search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:11
MENU CLOSE

«Κόκκινο» στον Γκορμπατσόφ να επισκεφθεί την Κριμαία για 5 χρόνια

27.05.2016 05:53
«Κόκκινο» στον Γκορμπατσόφ να επισκεφθεί την Κριμαία για 5 χρόνια - Media

Απαγόρευση εισόδου στην Κριμαία για 5 χρόνια για τον πρώην Πρόεδρο της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ.

 

Απαγόρευση εισόδου στην Κριμαία για 5 χρόνια για τον πρώην Πρόεδρο της Σοβιετικής Ένωσης Μιχαήλ Γκορμπατσόφ. Οι αρχές της Κριμαίας του απαγορεύουν την είσοδο λόγω της υποστήριξης του στην προσάρτηση της Κριμαίας στη Ρωσία, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ιντερφαξ.

«Η απαγόρευση εισόδου για πέντε χρόνια έχει επιβληθεί προς το συμφέρον της δημόσιας ασφάλειας, και κυρίως για την υποστήριξή του στη στρατιωτική προσάρτηση της Κριμαίας», δήλωσε η εκπρόσωπος της ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας Yelena Gitlyanskaya.

Ο Γκορμπατσόφ το Μάιο είχε δηλώσει στη βρετανική εφημερίδα The Sunday Times ότι υποστηρίζει την απόφαση του Προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν στην Κριμαία και δήλωσε ότι θα έκανε το ίδιο αν ήταν στη θέση του Προέδρου, όπως εξάλλου και η πλειοψηφία των κατοίκων της Κριμαίας που τάχθηκαν υπέρ της ένταξης στη Ρωσία.

Υπενθυμίζεται ότι η Κριμαία και η Σεβαστούπολη εντάχθηκαν στη Ρωσική Ομοσπονδία μετά από ένα αμφισβητούμενο, όπως χαρακτηρίστηκε από διεθνείς παρατηρητές, δημοψήφισμα καθώς δεν έχει αναγνωριστεί και διεθνώς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:09