search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:21
MENU CLOSE

Σαουδάραβας πυροβόλησε τον γιατρό που ξεγέννησε τη γυναίκα του

27.05.2016 06:16
Σαουδάραβας πυροβόλησε τον γιατρό που ξεγέννησε τη γυναίκα του - Media

Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας συνέλαβαν έναν άντρα γιατί πυροβόλησε το άντρα γιατρό που βοήθησε τη γυναίκα του να γεννήσει.

 

Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας συνέλαβαν έναν άντρα γιατί πυροβόλησε το άντρα γιατρό που βοήθησε τη γυναίκα του να γεννήσει.Ο γιατρός βοήθησε στη γέννα πριν από λίγες εβδομάδες στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Ο πατέρας ευχαρίστησε τον γιατρό για τη βοήθειά του και ζήτησε να τον συναντήσει στον κήπο του νοσοκομείο ώστε να του δείξει την «ευγνωμοσύνη» του.

Όταν οι δυο τους συναντήθηκαν στον κήπο του νοσοκομείου, ο πατέρας του μωρού έβγαλε ένα πιστόλι και πυροβόλησε εξ επαφής τον γιατρό.

Ο δράστης το έσκασε με τις αστυνομικές αρχές να τον συλλαμβάνουν λίγες μέρες μετά. Όπως ανέφερε ο ίδιος στην αστυνομία, πυροβόλησε τον γιατρό γιατί είχε δει γυμνή τη γυναίκα του την ώρα της γέννας τη στιγμή που εκείνος είχε ζητήσει γυναίκα γιατρό και όχι άντρα για τη γέννα της γυναίκας του. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:18