search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12
MENU CLOSE

Τρεις λευκοί μαθητές σοδόμισαν μαύρο συμμαθητή τους με μια κρεμάστρα

27.05.2016 06:52
Τρεις λευκοί μαθητές σοδόμισαν μαύρο συμμαθητή τους με μια κρεμάστρα - Media

Δυο 18χρονοι και ένας 16χρονος, μαθητές από το Άινταχο των Ηνωμένων Πολιτειών, κατηγορούνται για το σοδομισμό ενός συμμαθητή τους.

 

Δυο 18χρονοι και ένας 16χρονος, μαθητές από το Άινταχο των Ηνωμένων Πολιτειών, κατηγορούνται για το σοδομισμό ενός συμμαθητή τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας του θύματος, οι τρεις μαθητές του επιτέθηκαν και τον σοδόμισαν στα αποδυτήρια του σχολείου.

Οι τρεις κατηγορούμενοι είναι λευκοί και παίζουν αμερικάνικο ποδόσφαιρο στην ομάδα του σχολείου ενώ το θύμα είναι μαύρος και αντιμετωπίζει νοητικές δυσκολίες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του θύματος, ένας εκ των θυτών τον πλησίασε με ανοικτά τα χέρια, υποκρινόμενος πως θέλει να τον αγκαλιάσει. Αντί αυτού, τον κράτησε δυνατά πάνω του ενώ οι άλλοι δυο τον σοδόμισαν χρησιμοποιώντας μια κρεμάστρα. Το θύμα χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η επίθεση αυτή ήταν το επιστέγασμα μιας συνεχιζόμενης ρατσιστικής επίθεσης που γινόταν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίων του, τον χτυπούσαν ενώ σε μια περίπτωση τον είχαν γδύσει μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Οι δυο 18χρονοι αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης ενώ ο 16χρονος είναι ανήλικος και θα αντιμετωπίσει ανάλογες ποινές. Συνολικά 11 καθηγητές και προπονητές του σχολείου αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εγκληματική αμέλεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12