18/11/2019 07:13:26

Τρεις λευκοί μαθητές σοδόμισαν μαύρο συμμαθητή τους με μια κρεμάστρα

Τρεις λευκοί μαθητές σοδόμισαν μαύρο συμμαθητή τους με μια κρεμάστρα - Media

 

Δυο 18χρονοι και ένας 16χρονος, μαθητές από το Άινταχο των Ηνωμένων Πολιτειών, κατηγορούνται για το σοδομισμό ενός συμμαθητή τους.

Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας του θύματος, οι τρεις μαθητές του επιτέθηκαν και τον σοδόμισαν στα αποδυτήρια του σχολείου.

Οι τρεις κατηγορούμενοι είναι λευκοί και παίζουν αμερικάνικο ποδόσφαιρο στην ομάδα του σχολείου ενώ το θύμα είναι μαύρος και αντιμετωπίζει νοητικές δυσκολίες.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες του θύματος, ένας εκ των θυτών τον πλησίασε με ανοικτά τα χέρια, υποκρινόμενος πως θέλει να τον αγκαλιάσει. Αντί αυτού, τον κράτησε δυνατά πάνω του ενώ οι άλλοι δυο τον σοδόμισαν χρησιμοποιώντας μια κρεμάστρα. Το θύμα χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η επίθεση αυτή ήταν το επιστέγασμα μιας συνεχιζόμενης ρατσιστικής επίθεσης που γινόταν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Οι κατηγορούμενοι χρησιμοποιούσαν ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς εναντίων του, τον χτυπούσαν ενώ σε μια περίπτωση τον είχαν γδύσει μέσα στο σχολικό λεωφορείο.

Οι δυο 18χρονοι αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας κάθειρξης ενώ ο 16χρονος είναι ανήλικος και θα αντιμετωπίσει ανάλογες ποινές. Συνολικά 11 καθηγητές και προπονητές του σχολείου αντιμετωπίζουν κατηγορίες για εγκληματική αμέλεια.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.