search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:51
MENU CLOSE

Ο Φίλης δεν κάνει ρουσφέτια ούτε για την κόρη του

27.05.2016 09:14
Ο Φίλης δεν κάνει ρουσφέτια ούτε για την κόρη του - Media

Ο υπουργός Παιδείας έμεινε ασυγκίνητος από τις παρακλήσεις της 9χρονης κόρης του για κάποιες χάρες που ήθελε για το δημοτικό σχολείο στο οποίο φοιτά. 

 

Ο υπουργός Παιδείας έμεινε ασυγκίνητος από τις παρακλήσεις της 9χρονης κόρης του για κάποιες χάρες που ήθελε για το δημοτικό σχολείο στο οποίο φοιτά.

Συγκεκριμένα ο ΒΗΜΑτοδότης γράφει «Φαντάσου τώρα να είσαι μαθήτρια Δημοτικού 9 ετών και να είσαι κόρη του υπουργού Παιδείας. Τι άραγε μπορείς να ζητήσεις από τον πατέρα σου για τη βελτίωση των συνθηκών λειτουργίας του σχολείου σου; Αιτήματα (για να χρησιμοποιήσω κομψή έκφραση, αφού είμαι βέβαιος ότι σε τέτοια αθώα ηλικία τα ρουσφέτια είναι ακόμα άγνωστη λέξη)! Οπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του σε περιοδικό life style ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, η εννιάχρονη κόρη του Μαριάννα, μαθήτρια στο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου, του απηύθυνε από την πρώτη ημέρα «αίτημα» να έρθουν στο σχολείο της διαδραστικοί πίνακες. Αλλά ο κ. Φίλης μπορεί να δίνει συνεντεύξεις σε life style περιοδικά και να απαντά σε χαριτωμένες ερωτήσεις για τη δίαιτά του, για τους κομψούς αριστερούς και για την οικογένειά του, με την κόρη του είναι αυστηρός. Της απέρριψε το αίτημα: «Οι πίνακες θα πάνε και στα άλλα σχολεία, ούτε νωρίτερα ούτε αργότερα» της είπε. Η Μαριάννα επανήλθε ζητώντας κάτι ντουλαπάκια να βάζουν τα πράγματά τους οι μαθητές. Ο κ. Φίλης δεν διακρίνει συγγένειες και τέτοια και της απέρριψε και αυτό το αίτημα. Αλλά αιτιολόγησε την απόρριψη: «Υπάρχουν πιο σοβαρές ανάγκες, διπλά τζάμια για το κρύο και άλλα».

Πηγή: Βηματοδότης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50