search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 04:16
MENU CLOSE

“Σαφάρι” της τροχαίας στο κέντρο για τα σταθμευμένα ΙΧ-μοτο λόγω Πούτιν

27.05.2016 11:58
"Σαφάρι" της τροχαίας στο κέντρο για τα σταθμευμένα ΙΧ-μοτο λόγω Πούτιν - Media

“Σαφάρι” πραγματοποιεί η τροχαία στο παρά ένα της επίσκεψης Πούτιν και “μαζεύει” όλα τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα από κεντρικούς δρόμους της Αθήνας. 

 

“Σαφάρι” πραγματοποιεί η τροχαία στο παρά ένα της επίσκεψης Πούτιν και “μαζεύει” όλα τα παρανόμως σταθμευμένα οχήματα από κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

Πριν από λίγο η αστυνομική “έφοδος” έγινε στη Λ.Βασ.Σοφίας, όπου γερανός της τροχαίας “σήκωσε δεκάδες ΙΧ και μοτοσικλέτες που είχαν σταθμεύσει έστω και για λίγο στην άκρη του δρόμου.

Στο μεταξύ από νωρίς επί ποδός βρίσκονται περίπου 2.500 αστυνομικοί για την διαφύλαξη της τάξης λόγω της επίσκεψης στην Αθήνα του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν. Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ληφθεί, όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη τη διαδρομή του Ρώσου προέδρου και της συνοδείας του, από το αεροδρόμιο μέχρι την Ηρώδου Αττικού. 

Παράλληλα, η Τροχαία έχει προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ήδη από τις 14:00. Οι ρυθμίσεις αυτές περιλαμβάνουν αποκλεισμούς ορισμένων δρόμων και τη σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας στη διαδρομή από το αεροδρόμιο μέχρι το κέντρο της Αθήνας.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις της Τροχαίας θα ισχύσουν μέχρι και το πρωί του Σαββάτου που ο πρόεδρος της Ρωσίας θα αναχωρήσει για το Αγιο Ορος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15