search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:27
MENU CLOSE

Ίνδαλμα των νεοναζί η Taylor Swift (Photos)

27.05.2016 12:28
Ίνδαλμα των νεοναζί η Taylor Swift (Photos) - Media

Σε επικίνδυνα νερά φαίνεται να κολυμπάει η δημοφιλής τραγουδίστρια Taylor Swift, αφού φαίνεται να αποτελεί το απόλυτο σύμβολο για τη νεοναζί νεολαία.

 

Σε επικίνδυνα νερά φαίνεται να κολυμπάει η δημοφιλής τραγουδίστρια Taylor Swift, αφού φαίνεται να αποτελεί το απόλυτο σύμβολο για τη νεοναζί νεολαία.

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνης και πρότυπο για εκατομμύρια εφήβους σε όλο τον κόσμο, κλονίζει τους θαυμαστές της και γίνεται κεντρικό θέμα στα ΜΜΕ μετά τις αποκαλύψεις από τη σελίδα “Taylor Swift for Fascist Europe”, στο facebook.

Τα μέλη της εν λόγω σελίδας -η οποία ωστόσο έχει μπλοκαριστεί- αναδεικνύουν την Taylor Swift ως πρότυπο της Αρίας φυλής την συγκρίνουν με την Ελληνίδα θεά Αθηνά, υποστηρίζοντας μάλιστα πως είναι η μετενσάρκωση της!

Η τραγουδίστρια μέχρι στιγμής δεν έχει προβεί σε δηλώσεις σχετικά με το περιστατικό, παρόλα αυτά οι δικηγόροι της χαρακτηρίζουν προκλητικό και προσβλητικό το υλικό που υπάρχει σε βάρος της στο διαδίκτυο. Στην προσπάθεια τους να διαχωρίσουν τη θέση της Taylor Swift από τις νεοναζιστικές θεωρίες, έστειλαν επιστολή σε όλα τα media για να αφαιρέσουν εικόνες και σχόλια που συκοφαντούν την τραγουδίστρια και κάθε άλλο παρά την αλήθεια προβάλλουν.

Αμερικανικά δημοσιεύματα, με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, σχολιάζουν παλαιότερες ρατσιστικές συμπεριφορές από πλευράς Taylor προς συναδέλφους της, όπως ο Αφρικανικών καταβολών, τραγουδιστής Weeknd.

Εν τω μεταξύ, viral έχουν γίνει στο διαδίκτυο όλα τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν την Taylor ως νεοναζί.

Τα μέλη της συγκεκριμένης σελίδας προβαίνουν σε “αποκαλύψεις” για την τραγουδίστρια, η οποία -κατά τα λεγόμενα τους- περιμένει εναγωνίως να εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Donald Trump. Ο λόγος? Τότε θα μπορέσει με ασφάλεια να φανερώσει την πραγματική της ιδεολογικοπολιτική ταυτότητα και είναι πολύ πιθανό να παντρευτεί ακόμα και το γιο του Trump! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:26