search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:14
MENU CLOSE

Έπεσε με το κεφάλι στα βράχια, ενώ έκανε bungee jumping – Την έσωσε το κράνος(Video)

27.05.2016 13:10
Έπεσε με το κεφάλι στα βράχια, ενώ έκανε bungee jumping - Την έσωσε το κράνος(Video) - Media

Τραγωδία κόντεψε να καταλήξει η απόφαση μιας νεαρής κοπέλας να ζήσει την εμπειρία του bungee jumping, στην πόλη Murmansk της νοτιοδυτικής Ρωσίας.

 

Τραγωδία κόντεψε να καταλήξει η απόφαση μιας νεαρής κοπέλας να ζήσει την εμπειρία του bungee jumping, στην πόλη Murmansk της νοτιοδυτικής Ρωσίας.

Η Maryana κρεμάστηκε από το σχοινί και έπεσε στο κενό. Αυτό που έπρεπε να κάνει ωστόσο ήταν να αναπηδήσει προς τα πίσω, για να μην πάρει φόρα.

Αντίθετα η 19χρονη κατευθύνθηκε αντίθετα με αποτέλεσμα να προσκρούσει με φόρα στο γκρεμό. Στο βίντεο φαίνεται να πέφτει με ταχύτητα πάνω στα κοφτερά βράχια. Τα πόδια και τα χέρια της Maryana τραυματίστηκαν ελαφρά.

Ευτυχώς, η κοπέλα φορούσε το κράνος της, κάτι που την έσωσε από σίγουρο θάνατο. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δεν διέγνωσαν κάτι ανησυχητικό, συνέστησαν όμως να πάρει άδεια από τη δουλειά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:14