search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:54
MENU CLOSE

Δ.Καμμένος για Κυρίτση: «Έκπληξη και προβληματισμός» – «Ο διχασμός αποτελεί εθνικό έγκλημα»

27.05.2016 13:14
Δ.Καμμένος για Κυρίτση: «Έκπληξη και προβληματισμός» - «Ο διχασμός αποτελεί εθνικό έγκλημα» - Media

 

Την δυσαρέσκειά του, για την δήλωση Κυρίτση σχετικά με το δημοψήφισμα και τους «μενουμευρωπαίους», εξέφρασε με επιστολή του ο βουλευτής Β’ Πειραιά των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, σημειώνοντας ότι προκάλεσε «έκπληξη και προβληματισμό».

«Ο λαός κλήθηκε να ψηφίσει για πρώτη φορά σε ένα δημοψήφισμα, εκφέροντας τη γνώμη του για μέτρα που τον αφορούσαν. Ποιος ήταν υπέρ του ΝΑΙ και ποιος του ΟΧΙ μικρή σημασία έχει, διότι η επόμενη μέρα μάς βρήκε ενωμένους, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα και το πώς είχε ψηφίσει ο καθένας μας. Ο διχασμός αποτελεί εθνικό έγκλημα και καθένας μας οφείλει, ως εκπρόσωπος του λαού, να τιμά την κοινοβουλευτική του έδρα και να είναι προσεκτικός με τις δηλώσεις του δημοσίως» σημειώνει ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και προσθέτει: «Με δήλωσή μου, άλλωστε, παραμονές του δημοψηφίσματος, είχα δηλώσει ότι “ένα δημοψήφισμα έχει νόημα όταν γίνεται μόνο σε συνθήκες που δεν προκαλούν διχασμό”».

«Πρέπει να καταστεί σαφές ότι η τιμωρητική διάθεση απέναντι σε όσους ψήφισαν, είτε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση χαρακτηριστικό και προσέγγιση αυτής της κυβέρνησης. Το δημοψήφισμα αποτελεί την πιο ξεκάθαρη μορφή άμεσης Δημοκρατίας, όπου ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίσει κατά το δοκούν και η απόφαση του να γίνεται σεβαστή από όλους» καταλήγει ο Δ. Καμμένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:53