search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:08
MENU CLOSE

Game of Thrones: Τα βάσανα της έφηβης Σάνσα Σταρκ (Photos)

27.05.2016 14:07
Game of Thrones: Τα βάσανα της έφηβης Σάνσα Σταρκ (Photos) - Media

Αλώβητη η Σάνσα Σταρκ μετά από έξι σαιζόν στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Game of Thrones!

 

Αλώβητη η Σάνσα Σταρκ μετά από έξι σαιζόν στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Game of Thrones. Η σειρά που σπάει ταμεία τα τελευταία χρόνια, έχει αναδείξει πολλούς πρωταγωνιστές, όμως, λίγοι είναι οι τυχεροί που επέζησαν για περισσότερες από μία με δύο σεζόν και τους είδαμε να μεγαλώνουν μπροστά στις κάμερες.

Ανάμεσα στους τυχερούς είναι και η Σόφι Τέρνερ, που υποδύεται την Σάνσα Σταρκ. Όταν ξεκίνησε η σειρά ήταν μόλις 13 χρόνων και πλέον στον έκτο κύκλο της σειράς έχει φτάσει αισίως τα 20 και είναι από τα πλέον αναγνωρίσιμα πρόσωπα του Game of Thrones.

Η Τέρνερ ομολογεί ότι η μετάβασή της από την εφηβεία στην ενήλικη ζωή και η δημιουργία ενός συγκεκριμένου προφίλ μπροστά στις κάμερες ήταν μία δύσκολη διαδικασία. Από τα πιο δύσκολα πράγματα με τα οποία είχε να παλέψει ήταν ο χαρακτήρας της Σάνσα Σταρκ, όπως λέει στο περιοδικό InStyle. «Στην αρχή ήταν ο χαρακτήρας της, οι άνθρωποι την μισούσαν γιατί ήταν ένα 13χρονο κορίτσι που έπρεπε όμως να είναι έξυπνη και να παίρνει δύσκολες αποφάσεις», σημειώνει.

Η 20χρονη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως από τα 16 της έως τα 19 ήταν αρκετά δύσκολα χρόνια για εκείνη όταν οι άνθρωποι άρχισαν να μαθαίνουν το όνομά της και το όνομα του χαρακτήρα που υποδύεται. Όπως εξήγησε τα τρία αυτά χρόνια καθώς το σώμα και το πρόσωπό της άλλαζαν, ο κόσμος συνέχιζε να την βλέπει ως το 13χρονο κορίτσι της σειράς κι αυτό της ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστεί.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 21:08