search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:11
MENU CLOSE

Περισσότεροι από 30 άνδρες βίασαν ομαδικά 16χρονη- Δημοσίευσαν το βίντεο της πράξης στο Twitter

27.05.2016 14:17
Ζωή - κόλαση: «Ο πατέρας μου με βίαζε επανειλημμένα από τα 6 μου - Έμεινα έγκυος τρεις φορές - Σας παρακαλώ δικάστε τον»   - Media

Περισσότερους από 30 άνδρες αναζητά η αστυνομία του Ρίο Ντι Τζανέιρο, για τον ομαδικό βιασμό μιας έφηβης, το περασμένο Σάββατο.

 

Περισσότερους από 30 άνδρες αναζητά η αστυνομία του Ρίο Ντι Τζανέιρο, για τον ομαδικό βιασμό μιας έφηβης, το περασμένο Σάββατο.  Δύο από τους φερόμενους βιαστές ανάρτησαν φωτογραφίες και βίντεο του βιασμού στο Twitter, κάτι που σόκαρε ολόκληρη τη χώρα και έχει εγείρει ανησυχίες για την εγκληματικότητα στην πρωτεύουσα της Βραζιλίας.

Το 16χρονο θύμα θεωρείται πως βρισκόταν καθοδόν για το σπίτι του φίλου της, σε μία φτωχογειτονιά στη δυτική πλευρά της πόλης. Τότε της επιτέθηκε μία ομάδα μεγαλόσωμων, οπλισμένων ανδρών, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από πηγές της τοπικής αστυνομίας.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η κοπέλα ξύπνησε γυμνή και τραυματισμένη σε ένα ξένο σπίτι γεμάτο από ξένους άνδρες, χωρίς καμία συναίσθηση της επίθεσης που είχε δεχτεί. Μεταξύ των υπόπτων για το βιασμό είναι και ο 19χρονος φίλος του κοριτσιού.

«Είναι πολύ μπερδεμένη, δεν είναι καλά» είπε σε εφημερίδα της Βραζιλίας η γιαγιά του κοριτσιού, συμπληρώνοντας πως μετάνιωσε που παρακολούθησε το βίντεο από το Twitter. Το βίντεο είχε διάρκεια 40 δευτερόλεπτα και έδειχνε το θύμα την ώρα που έβρισκε ξανά τις αισθήσεις του. Οι αναρτήσεις, ωστόσο, έχουν πλέον αφαιρεθεί από τα κοινωνικά δίκτυα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:11