search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:03
MENU CLOSE

Στο Άγιον Όρος ο Βλαντιμιρ Πούτιν – Πουλί δεν πετάει εάν πρώτα δεν ελεγχθεί (Photos)

28.05.2016 08:44
ΥΠΕΝ: Φωτοβολταϊκά στο Άγιο Όρος - Media

Σε εξέλιξη είναι η προσκυνηματική επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στο Αγίο ‘Ορος. Άνδρες της ΕΛΑΣ και Ρώσοι πράκτορες χτενίζουν κάθε σημείο του Αγίου Όρους. 

 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσκυνηματική επίσκεψη του Ρώσου προέδρου στο Άγιο Όρος. 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έφτασε,γύρω στις 11 το πρωί στη Θεσσαλονίκη κι, αφού αποκλείστηκε το λιμάνι της Τρυπητής, αναχώρησε για το Αγιο Ορος όπου έφτασε λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι  υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αφίχθη στο λιμάνι της Δάφνης, στις 2.15 το μεσημέρι, με δύο πλοία του Πολεμικού Ναυτικού να τον περιμένουν έξω από το λιμάνι.

Λίγη ώρα νωρίτερα είχε φτάσει στις Καρυές με ελικόπτερο ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος υποδέχθηκε τον Ρώσο πρόεδρο. Η υποδοχή του έγινε με κωδωνοκρουσίες. 

Τον κ. Πούτιν συνόδευσαν από τη Δάφνη στις Καρυές ο υπουργός και ο υφυπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και Γιάννης Αμανατίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης.

Η τέλεση της πανηγυρικής δοξολογίας στο Πρωτάτο Καρυών ξεκίνησε σχεδόν μόλις πάτησε τα πόδι του ο ρώσος πρόεδρος. Έγινε παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, του επιχειρηματία και μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και εκπρόσωπου του Οικουμενικού Πατριαρχείου, μητροπολίτη Μιλήτου Απόστολο.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να ολοκληρώσει  την προσκυνηματική του επίσκεψη στο ρωσικό μοναστήρι του Αγίου Πανελεήμονα. 

 

 

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και βατραχάνθρωποι «σαρώνουν» ό,τι περπατάει, πετάει και κολυμπάει. 

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:03