search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:01
MENU CLOSE

«Έκραξαν» τον Πολάκη έξω από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο (Video)

28.05.2016 10:49
«Έκραξαν» τον Πολάκη έξω από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο (Video) - Media

Με συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής στο χώρο της Υγείας τον υπουργό Υγείας, υποδέχτηκε πρωτοβουλία πολιτών τον Παύλο Πολάκη, έξω από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. 

 

Με συνθήματα κατά της κυβερνητικής πολιτικής στο χώρο της Υγείας υποδέχτηκε πρωτοβουλία πολιτών τον Παύλο Πολάκη, έξω από το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Οι συγκεντρωμένοι, που κρατούσαν πανό στο οποίο ανέφεραν: «Όχι στην υποβάθμιση της υγείας», επιφύλαξαν …θερμή υποδοχή στον υπουργό με συνθήματα αλλά και ντουντούκα.

«Θα τον υποδεχτούμε όπως αξίζει σε μια κυβέρνηση που άλλα έλεγε και άλλα κάνει. Σε μια κυβέρνηση που δίνει το τελειωτικό χτύπημα, όχι μόνο στους μισθούς και τις συντάξεις, αλλά και στην υγεία και στην παιδεία», ανέφεραν οι συγκεντρωμένοι οι οποίο φώναξαν συνθήματα.

Μάλιστα αναφέρθηκαν και στον ίδιο προσωπικά λέγοντάς ότι του ότι «εκφράζει αυτό που είχε πει ο Τσόρτσιλ “στα νιάτα μας επαναστάτες, μετά άγρια με το σύστημα”». Ο υπουργός Υγείας δανείστηκε τη ντουντούκα και τους απάντησε. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:00