search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:29
MENU CLOSE

Κάηκε η Μαδρίτη για το 11ο κύπελο – Η ιπποτική κίνηση της Μπαρτσελόνα (Video)

29.05.2016 05:48
Κάηκε η Μαδρίτη για το 11ο κύπελο – Η ιπποτική κίνηση της Μπαρτσελόνα (Video) - Media

Μεθυσμένη πόλη είναι από χθες το βράδυ η Μαδρίτη. Μια πόλη έτοιμη να ρίξει τα τείχη για να περάσουν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

 

 

Μεθυσμένη πόλη είναι από χθες το βράδυ η Μαδρίτη. Μια πόλη έτοιμη να ρίξει τα τείχη για να περάσουν οι πρωταθλητές Ευρώπης.

Για 11η φορά στην ιστορία της, η πολυνίκης της διοργάνωσης Ρεάλ Μαδρίτης στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν νίκησε στα πέναλτι 5-3 την Ατλέτικο και κατέκτησε το Champions League μέσα στο «Τζουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνου.

Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 1-1. Η Ρεάλ προηγήθηκε στο 15′ με γκολ του αρχηγού της Σέρχιο Ράμος και η Ατλέτικο, που έχασε πέναλτι στο 47′ με τον Γκριεζμάν, ισοφάρισε στο 79′ με τον Καράσκο.

Μετά το τέλος του συναρπαστικού τελικού, η μεγάλη αντίπαλος της Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα, απέδειξε τι σημαίνει ποδοσφαιρικός πολιτισμός και με τιτίβισμα της έστειλε συγχαρητήρια στη Ρεάλ. Φανταστείτε κάποτέ ο Παναθηναικός ή ο Ολυμπιακός να κερδίσουν ένα πρωτάθλημα Ευρώπης και ο αντίπαλος να στείλει συγχαρητήρια…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:29