search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:48
MENU CLOSE

Έρχονται δαγκάνες στα παράνομα σταθμευμένα Ι.Χ. στην Αθήνα από βδομάδα

29.05.2016 07:51
Έρχονται δαγκάνες στα παράνομα σταθμευμένα Ι.Χ. στην Αθήνα από βδομάδα - Media

Ο Δήμαρχος Γ. Καμίνης ανακοίνωσε τα μέτρα κατά της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο που θα έρχονται από βδομάδα. 

 

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης ανακοίνωσε το σχέδιο του Δήμου για την ανάπλαση του εμπορικού κέντρου της Αθήνας, στο οποίο περιλαμβάνονται και δραστικά μέτρα για όσους παρκάρουν παράνομα.

Η περιοχή μεταξύ των οδών Σταδίου, Αθηνάς, Μητροπόλεως και Κολοκοτρώνη, στο κέντρο της Αθήνας, πρόκειται να αλλάξει πρόσωπο σύντομα. Το σχέδιο για την ανάπλασή της είναι έτοιμο και περιλαμβάνει τη δημιουργία πεζοδρόμων, τον προσεγμένο φωτισμό με LED, την τήρηση του νόμου για τον περιορισμό των τραπεζοκαθισμάτων κ.ά. Ανάμεσα στους στόχους είναι και ο περιορισμός της παράνομης στάθμευσης.

Όπως δήλωσε ο κ. Καμίνης στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84, «για ζητήματα εξόφθαλμης και προκλητικής παράνομης στάθμευσης, η κλήση δεν επαρκεί». Οπότε θα επιστρατευτούν οι γνωστές δαγκάνες που ακινητοποιούν το όχημα του παραβάτη, κι έτσι αυτό δεν μπορεί να μετακινηθεί πριν πληρώσει το πρόστιμο. Μάλιστα ο Δήμος έχει ξεκινήσει καμπάνια μέσω των social media, όπου ανεβαίνουν φωτογραφίες παράνομα σταθμευμένων οχημάτων σε πεζόδρομους ή θέσεις ΑΜΕΑ. «Θεωρώ ότι έχουμε τη στήριξη των πολιτών σε αυτή μας τη δράση», είπε ο κ. Καμίνης

Για το ότι σε λίγες μέρες ο Δήμος Αθηναίων θα «δαγκώνει» τους παραβάτες, ο Δήμαρχος προειδοποίησε και μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Πηγή: drive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:47