search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:41
MENU CLOSE

Τρίκαλα: Δυο ανήλικες και η μητέρα τους έμεναν επί 4 μήνες με τον νεκρό πατέρα τους

29.05.2016 10:53
Σπριντ λόγω Λιβύης - Με το πόδι στο γκάζι ο Δένδιας - Υπογράφεται στις 2 Ιανουαρίου ο East Med - Media

Η υπόθεση έχει σοκάρει τόσο τις αρχές όσο και την τοπική κοινωνία της πόλης.

 

 

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο μία οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίσσεται στα Τρίκαλα. Μία οικογένεια έμενε στο σπίτι με το νεκρό πατέρα για περισσότερους από 3 μήνες.

Το σώμα του 75χρονου πατέρα, συνταξιούχου εκπαιδευτικού, βρέθηκε την Παρασκευή το βράδυ από άντρες της αστυνομίας σε προχωρημένη σήψη στο σπίτι της οικογενείας  όταν λόγω της δυσοσμίας κλήθηκαν από γείτονες να παρέμβουν.

Το ανατριχιαστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι στο σπίτι ζούσαν κανονικά τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, η 53χρονη σύντροφος και τα δύο κοριτσάκια της οικογένειας 11 και 13 χρονών. Όπως φέρεται να υποστήριξε η 53χρονη η οικογένεια δεν ήθελε να αποχωριστεί τον 75χρονο και για αυτό δεν προχώρησαν στις απαραίτητες ενέργειες μετά το θάνατό του, ο οποίος φαίνεται ότι προήλθε από παθολογικά αίτια από τα μέχρι τώρα στοιχεία. Εντούτοις, τα ακριβή αίτια όσο κι ο ο χρόνος του θανάτου του θα διαπιστωθούν από τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την αστυνομία, ενώ αναμένεται να οριστεί ψυχολόγος και παιδοψυχολόγος.

Πηγή: trikalaview.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15