search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:39
MENU CLOSE

«Ο Τζόνι Ντεπ είναι τζέντλεμαν, όχι βίαιος»: Μίκι Ρουρκ και Λόρι Αν Άλισον στο πλευρό του

29.05.2016 13:18
«Ο Τζόνι Ντεπ είναι τζέντλεμαν, όχι βίαιος»: Μίκι Ρουρκ και Λόρι Αν Άλισον στο πλευρό του - Media

Διαστάσεις παίρνει το σκάνδαλο που ξέσπασε μετά τις καταγγελίες της εν διαστάσει συζύγου του Τζόνι Ντεπ, Άμπερ Χερντ, ότι ο γνωστός ηθοποιός την κακοποιούσε σωματικά και λεκτικά.

«Δεν μου φαίνεται βίαιος άνθρωπος. Είναι χαμηλών τόνων τύπος, πάντα ήταν. Ένας τζέντλεμαν, όχι βίαιος». Με αυτά τα λόγια ο Μίκι Ρουρκ υποστήριξε τον Ντεπ, σε συνέντευξή του στο TMZ.

«Στο πλευρό» του ηθοποιού φαίνεται πως στέκεται και η Λόρι Αν Αλισον, η πρώτη του σύζυγος. Σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, εκείνη είπε σε φίλους ότι ο Ντεπ- με τον οποίο ήταν παντρεμένη από το 1983 έως το 1985- είναι ένα ήπιο πρόσωπο, ευγενικό με τα ζώα και ότι ποτέ δεν υπήρξε επιθετικός κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Υπενθυμίζεται ότι η Αμπερ Χερντ, η επί 15 μήνες σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, κατήγγειλε ότι ο ηθοποιός την κακοποιούσε σωματικά και λεκτικά, πείθοντας το δικαστήριο να εκδώσει απόφαση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:39