search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:07
MENU CLOSE

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Πουλίδο – Λίγες ώρες αργότερα εξαφανίστηκε!

29.05.2016 17:25
Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Πουλίδο - Λίγες ώρες αργότερα εξαφανίστηκε! - Media

Την επέτειό του με την όμορφη Ιλεάνα Σάλας γιόρταζε ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού, Αλαν Πουλίδο, 24 ώρες πριν εξαφανιστεί μυστηριωδώς.

Ανέβασε μάλιστα το Σάββατο στο Instagram μια φωτογραφία από την έξοδό του με την κοπέλα του, με το ακόλουθο σχόλιο:

«Πώς περνάει ο καιρός και συνεχίζω να θέλω να είμαι μαζί σου σε όλη τη ζωή μου. Είσαι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί. Ήρθες στην ζωή μου από το τίποτα και έχεις γίνει τα πάντα. Χαρούμενοι πέντε μήνες αγάπη μου. Σε αγαπώ».

Υπενθυμίζεται ότι, με βάση τα ρεπορτάζ στο Μεξικό υπήρξε τηλεφώνημα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής (2 τα ξημερώματα) προς τις Αρχές που ενημέρωνε για πιθανή απαγωγή του Άλαν Πουλίδο. Μάλιστα η κλήση αυτή επέφερε αναστάτωση διότι ο παίκτης δεν μπορούσε να βρεθεί από κανέναν και άρχισαν έτσι οι πληροφορίες και οι αναφορές πως έχει πέσει θύμα απαγωγής. Οι Αρχές ξεκίνησαν άμεσα έρευνα με στόχο να βρεθεί ο παίκτης του Ολυμπιακού.

Επιβεβαιώνει τα περί απαγωγής ο δικηγόρος 

Παρότι αρχικά ουδείς επιβεβαίωνε την είδηση της απαγωγής, ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή των ερυθρόλευκων Φελίπε Αγιάλα, επισήμανε ότι η απαγωγή είναι γεγονός χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:04