search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:27
MENU CLOSE

Συγκλονίζει η μάνα του 30χρονου «δράκου»: Συγγνώμη για τον πόνο που προκάλεσε ο γιος μου (Video)

29.05.2016 17:44
Κόντρα Αμπατζόγλου - Καραμέρου για τα επεισόδια στο Μαρούσι  - Media

«Δεν είναι το παιδί μου δολοφόνος. Δεν μπορούσε να σκοτώσει ούτε μυρμηγκάκι», δηλώνει η μητέρα του 30χρονου που συνελήφθη για επίθεση σε βάρος έξι γυναικών με σκοπό το βιασμό. «Ζητάω χίλιες φορές συγγνώμη, χίλιες φορές από τις γυναίκες και τις οικογένειές τους», επισήμανε. 

 

Η μητέρα του 30χρονου, που συνελήφθη κατηγορούμενος για επίθεση σε βάρος έξι γυναικών με σκοπό το βιασμό, έσπασε τη σιωπή της και ζήτησε συγγνώμη από τις γυναίκες αυτές και τις οικογένειές τους για λογαριασμού του γιου της.

Μιλώντας στην εκπομπή “Αποκαλυπτικά” του Epsilon Tv, η γυναίκα είπε: «Θα ήθελα να ζητήσω χίλια συγγνώμη από τις γυναίκες, από τις οικογένειές τους, για τον πόνο που τους προκάλεσε το παιδί μου. Το παιδί μου δεν είναι δράκος όπως τον λένε. Είχε τώρα τελευταία μια σχέση, ένα χρόνο, ενάμιση, ερωτεύτηκε παράφορα μια κοπέλα. Και τον εγκατέλειψε… Της έδινε όλο ευκαιρίες και τελικά ήταν η χαριστική βολή. Χώρισε κι έφυγε. Και στις κοπέλες φαίνεται έβλεπε αυτήν».

Η τραγική μητέρα ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι έχει δει το παιδί της μόνο μια φορά στα κρατητήρια και ήταν σαν χαμένος. Αναφερόμενη στο γεγονός ότι αστυνομικοί οδήγησαν το γιο της στο σημείο που δολοφονήθηκε η άτυχη Ελευθερίας Αγραφιώτου, επισήμανε: «Δεν είναι το παιδί μου δολοφόνος. Δεν μπορούσε να σκοτώσει ούτε μυρμηγκάκι».

«Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου δεν θέλω να συμβεί αυτό που μου έτυχε εμένα. Έχω χάσει τα λόγια μου, δεν ξέρω τι να πω. Χίλια συγγνώμη. Ζητάω χίλιες φορές συγγνώμη, χίλιες φορές από τις γυναίκες και τις οικογένειές τους. Ο γιος μου είναι άρρωστος. Φυσικά και δεν τον δικαιολογώ, σε καμία περίπτωση για την πράξη του αλλά είναι άρρωστος, Εμπιστεύομαι τη δικαιοσύνη και εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να μπορέσουμε να τον βοηθήσουμε».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:27