search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:41
MENU CLOSE

Ανακοίνωση Καμμένου για την εξαφάνιση Πουλίδο – «Προσευχόμαστε να γυρίσει στο Λιμάνι»

29.05.2016 17:47
Ανακοίνωση Καμμένου για την εξαφάνιση Πουλίδο - «Προσευχόμαστε να γυρίσει στο Λιμάνι» - Media

Η αναστάτωση που έχει προκαλέσει στους οπαδούς του Ολυμπιακού η εξαφάνιση του διεθνούς άσου της ομάδας, Αλάν Πουλίδο, φαίνεται πως διάβηκε και τις βαριές πόρτες του κοινοβουλίου.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό, εκφράζοντας την λύπη του για το περιστατικό και την ευχή του η περιπέτεια του νεαρού ποδοσφαιριστή να έχει αίσιο τέλος.

«Η σκέψη μου και όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού είναι με την οικογένεια του παίκτη. Είμαστε στο πλευρό τους και προσευχόμαστε για τη θετική έκβαση του συμβάντος το συντομότερο δυνατόν και τη γρήγορη επιστροφή του Άλαν Πουλίδο στον Πειραιά», αναφέρει μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση ο Δημήτρης Καμμένος, σημειώνοντας ακόμα πως «είναι δεδομένο πως τόσο οι αρχές όσο και ο Ολυμπιακός δε θα μείνουν με τα χέρια σταυρωμένα και θα προβούν σε εξονυχιστικές έρευνες  για την εντόπισή του και τη διαλεύκανση της υπόθεσης με εξακριβωμένα στοιχεία.»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του βουλευτή:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:36