search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:24
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς με τους οπαδούς της Γαλατάσαραϊ- Τον έφτυσαν στο πρόσωπο

30.05.2016 06:11
Έξαλλος ο Ομπράντοβιτς με τους οπαδούς της Γαλατάσαραϊ- Τον έφτυσαν στο πρόσωπο - Media

Έξαλλος ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά τον επεισοδιακό τρίτο ημιτελικό της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Γαλατάσαραϊ στο «Αμπντί Ιπεκτσί». 

 

Έξαλλος ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς μετά τον επεισοδιακό τρίτο ημιτελικό της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Γαλατάσαραϊ στο «Αμπντί Ιπεκτσί».

Οπαδοί της Γαλατά πέταξαν αντικείμενα, μπουκάλια με χυμό προς τον πάγκο της Φενέρ και έφτυναν παίκτες και προπονητές, με συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να αποχωρήσουν προσωρινά μαζί με τους διαιτητές πριν την έναρξη της τέταρτης περιόδου.

Ο «Ζοτς» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα αναφερόμενος εμμέσως στην αποχώρηση της Γαλατά από την σειρά των τελικών της σεζόν 203-14, ότι η ομάδα του θα μπορούσε να αποχωρήσει, αλλά δεν ήθελε να πάρει νίκη στα… χαρτιά: «Ήθελα να μιλήσω για μπάσκετ, όμως  η ατμόσφαιρα εδώ σε σύγκριση με την Ulker Sports Arena ήταν διαφορετική. Το είδατε όλοι. Οι διαιτητές έφυγαν και πήγαν στα αποδυτήρια. Απορώ πώς θα παίζουν Euroleague εδώ. Ας αποφασίσει η ομοσπονδία. Θα μπορούσα να είχα πάρει την ομάδα και να φύγω και να κερδίσουμε στα χαρτιά. Δεν το ήθελα έτσι όμως. Θέλω να κερδίσω στο “Αμπντί Ιπεκτσί” και να παίξω για τον τίτλο».

 «Αυτά που έγιναν απόψε δεν τιμούν κανέναν και προφανώς δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα», τόνισε η Φενέρμπαχτσε με ανακοίνωση της.

Ο Εργκίν Αταμάν με μήνυμα του στον λογαριασμό του στο Τwitter υπογράμμισε ότι είδε την φωτογραφία του Ομπράντοβιτς και πως αυτός που το έκανε δεν είναι άνθρωπος. Πρόσθεσε δε ότι καταδικάζει τα επεισόδια.

 

Πηγή: pamesports.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:23