search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:12
MENU CLOSE

Επίθεση καγκουρό στέλνει στο νοσοκομείο δύο ποδηλάτισσες

30.05.2016 06:22
Επίθεση καγκουρό στέλνει στο νοσοκομείο δύο ποδηλάτισσες - Media

 

Δύο ποδηλάτισσες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Αυστραλίας με σοβαρά τραύματα μετά από επίθεση που δέχθηκαν από ένα καγκουρό.

 

Δύο ποδηλάτισσες νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της Αυστραλίας με σοβαρά τραύματα μετά από επίθεση που δέχθηκαν από ένα καγκουρό.

Η 45χρονη Σάρον Χέινριχ  και 47χρονη Έλεν Σάλτερ δέχθηκαν την επίθεση από το καγκουρό και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με εσωτερικά τραύματα, σπασμένα πλευρά και εκδορές.

Πεταχτήκαμε τουλάχιστον ενάμιση μέτρο μετά από το χτύπημα του καγκουρό, ήμουν στο έδαφος και δεν μπορούσα να αναπνεύσω για σχεδόν 10 λεπτά» είπε η Σάρον.

«Είμαι 1,65 και το καγκουρό ήταν πιο ψηλό από εμένα και πολύ βαρύ» είπε η Σάρον και πρόσθεσε ότι όταν την έριξε κάτω την πάτησε για να κάνει το άλμα του και αυτό της προκάλεσε τα μεγαλύτερα τραύματα.

Ο χειρουργός που της έκανε την εγχείρηση, είπε ότι ήταν πολύ τυχερή γιατί αυτά τα ζώα είναι τόσο δυνατά που θα μπορούσαν να την είχαν τραυματίσει θανάσιμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00