search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:04
MENU CLOSE

Αίσιο τέλος στην απαγωγή του Πουλίδο (Photos)

30.05.2016 06:31
Αίσιο τέλος στην απαγωγή του Πουλίδο  (Photos) - Media

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του Άλαν Πουλίδο, καθώς ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρέθηκε ζωντανός και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βικτόρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Επιβεβαιώνει και ο Ολυμπιακός.

 

Αίσιο τέλος είχε η απαγωγή του Άλαν Πουλίδο, καθώς ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρέθηκε ζωντανός και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Βικτόρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Επιβεβαιώνει και ο Ολυμπιακός.

Όπως μετέδωσε πρώτο ένα τοπικό Μέσο, τέλος καλό, όλα καλά για τον επιθετικό του Ολυμπιακού, ο οποίος έπεσε θύμα απαγωγής στην πατρίδα του στο Μεξικό.

Οπως έγινε γνωστό και επιβεβαιώθηκε και από τις επίσημες πηγές της περιοχής, ο Άλαν Πουλίδο έπειτα από επιχείρηση που έγινε στα Νότια της πόλης που έγινε η απαγωγή βρέθηκε ζωντανός μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (τοπική ώρα).

Έτσι η περιπέτεια του Μεξικανού φορ του Ολυμπιακού έχει αίσιο τέλος, ενώ κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των Αρχών μαζί του φέρεται να πιάστηκε τραυματισμένος και ένας από τους απαγωγείς του.

Αυτή την ώρα ο Άλαν Πουλίδο βρίσκεται στο νοσοκομείο της Βικτόρια για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς φέρεται να είναι ελαφρά τραυματισμένος.

Την είδηση για την απελευθέρωση του Πουλίδο επιβεβαιώνει και ο εκπρόσωπός του, Φελίπε Αγιάλα τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πουλίδο απελευθερώθηκε, είναι καλά». 

Παράλληλα και ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την πληροφορία:  «Όλα καλά! Ο εφιάλτης τελείωσε για τον Άλαν! Είναι με τους δικούς του και είναι ασφαλής», ενημερώνουν οι ερυθρόλευκοι.

Πρώτες δηλώσεις του Πουλίδο μετά την απελευθέρωση

Ο Πουλίδο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς ήταν ελαφρά τραυματισμένος στο δεξί του χέρι.

Μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, ο Πουλίδο εμφανίστηκε ανακουφισμένος από το αίσιο τέλος της υπόθεσης, τονίζοντας στους δημοσιογράφους που ήταν συγκεντρωμένοι: «Είμαι καλά, ευχαριστώ τον Θεό».

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00