search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:04
MENU CLOSE

Εντός στόχων οι επιστροφές φόρου δηλώνει το ΥΠΟΙΚ

22.05.2011 11:35
Εντός στόχων οι επιστροφές φόρου δηλώνει το ΥΠΟΙΚ - Media

Εντός των προκαθορισμένων στόχων η ωφέλεια φόρου από το μέτρο των αποδείξεων, δηλώνει το υπουργείο Οικονομικών, μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μέτρο «μπούμερανγκ».

Εντός των προκαθορισμένων στόχων η ωφέλεια φόρου από το μέτρο των αποδείξεων, δηλώνει το υπουργείο Οικονομικών, μετά τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μέτρο «μπούμερανγκ».

«Ο στόχος από το μέτρο των αποδείξεων επιτυγχάνεται, καθώς οι πολίτες ζητούν τις αποδείξεις που τους αναλογούν» αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου.

«Τα δημοσιεύματα αποσιωπούν ότι με το νόμο 3842/2010, βασική πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης ήταν η ελάφρυνση από πλευράς φόρου των εισοδημάτων μέχρι 40.000 ευρώ. Άρα, τυχόν πιστωτικά υπόλοιπα των δηλώσεων δεν συνδέονται μόνο με το μέτρο των αποδείξεων, αλλά και με την παραπάνω βασική πολιτική επιλογή της Κυβέρνησης» επισημαίνεται.

«Με την προσκόμιση των αποδείξεων σαφέστατα θα προκύψει ωφέλεια φόρου για τους φορολογούμενους, η οποία είχε υπολογιστεί και βρίσκεται εντός των προβλεπομένων στόχων. Τα νούμερα και τα στοιχεία τα οποία επικαλούνται τα δημοσιεύματα είναι αναληθή και δεν επαληθεύονται» τονίζει το ΥΠΟΙΚ.

Παράλληλα, προειδοποιεί ότι στις περιπτώσεις που έχουν δηλωθεί ανακριβή ποσά στις δηλώσεις εισοδήματος, θα υπάρξουν συνέπειες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33