search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:10
MENU CLOSE

Της άρπαξαν τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου στην είσοδο της τράπεζας

30.05.2016 09:29
Της άρπαξαν τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου στην είσοδο της τράπεζας - Media

Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν νωρίτερα το πρωί στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης όταν ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων πήγε να καταθέσει τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου σε υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank και ένοπλοι δράστες της άρπαξαν την τσάντα

 

Σκηνές από ταινία δράσης εκτυλίχθηκαν νωρίτερα το πρωί στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης όταν ιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων πήγε να καταθέσει τις εισπράξεις του Σαββατοκύριακου σε υποκατάστημα της τράπεζας Alpha Bank και ένοπλοι δράστες της άρπαξαν την τσάντα. Η τσάντα εκτιμάται πως περιείχε 55.000 ευρώ.

Οι δράστες, οι οποίοι φορούσαν κράνη, φάνηκε πως είχαν μελετήσει λεπτομερώς το δρομολόγιο και τις κινήσεις της ιδιοκτήτριας, που πραγματοποιούσε τη συγκεκριμένη διαδρομή αρκετές φορές μέσα στην εβδομάδα. Λίγο πριν μπει στο κατάστημα, ένας εκ των δραστών επιχείρησε να τραβήξει την τσάντα της. Η γυναίκα προσπάθησε να αντισταθεί, ωστόσο ο ληστής την γρονθοκόπησε προκειμένου να πάρει τη λεία του. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ληστής πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα με όπλο τύπου Καλάσνικοφ που είχε μαζί του. Αμέσως μετά επιβιβάσθηκε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, όπου τον περίμενε ο συνεργάτης του και εξαφανίστηκαν. Στο άκουσμα των πυροβολισμών προκλήθηκε αναστάτωση στην πόλη του Λαγκαδά, με περιοίκους να καλούν την αστυνομία, δυνάμεις της οποίας κατέφθασαν άμεσα στο σημείο. Όπως ήταν λογικό περισυλλέγησαν οι κάλυκες από τις σφαίρες, προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευση του οπλισμού, ενώ δόθηκαν και καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και την ιδιοκτήτρια του πρατηρίου, που είναι καλά στην υγεία της.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η συγκεκριμένη έχει πέσει και άλλες φορές θύμα κλοπής, αφού άλλες δύο φορές ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με αδίστακτους ληστές που τις έκλεψαν χιλιάδες ευρώ τα οποία ήταν εισπράξεις των προηγούμενων ημερών. Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί και σε άλλες περιπτώσεις εγκληματικότητας που σημειώθηκαν τον τελευταίο καιρό στον Λαγκαδά, μεγαλώνοντας το αίσθημα ανασφάλειας στην τοπική κοινωνία.

Πηγή: lagadas.net

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:10