search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:52
MENU CLOSE

«Με ζηλεύουν επειδή είμαι το νούμερο 1» δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο

30.05.2016 10:08
Υπουργός αθλητισμού Ιταλίας για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Παραβίασε το πρωτόκολλο για τον κορωνοϊό» - Media

Σε μια ακόμα δήλωσε αυτοαποθέωσης ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στους επικριτές λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ.

 

Σε μια ακόμα δήλωσε αυτοαποθέωσης ο Κριστιάνο Ρονάλντο απάντησε στους επικριτές λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ.

Υπάρχουνκαι κάποιοι, πολλοί για την ακρίβεια, που δεν χάρηκαν που είδαν τους Μαδριλένους να αναδεικνύονται πρωταθλητές Ευρώπης και τον Πορτογάλο να σηκώνει το τρίτο Τσάμπιονς Λιγκ της καριέρας του. Μετά την φιέστα στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε δυο… λογάκια να τους πει.

«Και αυτή τη σεζόν ήμουν ο πρώτος της ομάδας όσον αφορά τα λεπτά συμμετοχής. Αγωνίστηκα για περισσότερα από 4.000 λεπτά. Αυτό σημαίνει πολλά για εμένα διότι δείχνει ότι είμαι ακόμα καλός τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και ψυχικά. Επίσης, ήμουν και φέτος πρώτος σκόρερ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αν με ρωτάτε τώρα προφανώς είμαι κουρασμένος, τα πόδια μου είναι κουρασμένα. Η απόδοσή μου στον τελικό μπορεί να μην ήταν η καλύτερη δυνατή, αλλά σημασία έχει ότι η ομάδα νίκησε κι εγώ γιορτάζω το τρίτο Τσάμπιονς Λιγκ. Όσοι με σχολιάζουν αρνητικά, το κάνουν μόνο από ζήλεια επειδή τόσα χρόνια είμαι στην κορυφή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ της «βασίλισσας». 

«Δεν με νοιάζουν αυτοί που ζηλεύουν. Κρατώ μόνο αυτούς που με αγαπούν. Κι αυτό το τρόπαιο είναι για τους φίλους μου σε όλο τον κόσμο» κατέληξε ο Ρονάλντο. 

Πηγή: SDNA

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 20:24