search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:21
MENU CLOSE

Ο Κόλιν Φάρελ πρωταγωνιστής ξανά στη νέα ταινία του Λάνθιμου! (Photos)

30.05.2016 11:19
Ο Κόλιν Φάρελ πρωταγωνιστής ξανά στη νέα ταινία του Λάνθιμου! (Photos) - Media

Ο διασημότερος σύγχρονος Ελληνας σκηνοθέτης διεθνώς, επανέρχεται, σκηνοθετώντας ένα ψυχολογικό θρίλερ, για εκπαιδευμένο κοινό και αυτή τη φορά. Η ταινία θα λέγεται: «The Killing of a Sacred Deer» (Η θανάτωση ενός ιερού ελαφιού).

Ο διασημότερος σύγχρονος Ελληνας σκηνοθέτης διεθνώς, επανέρχεται, σκηνοθετώντας ένα ψυχολογικό θρίλερ, για εκπαιδευμένο κοινό και αυτή τη φορά. Η ταινία θα λέγεται: «The Killing of a Sacred Deer» (Η θανάτωση ενός ιερού ελαφιού). Λίγα πράγματα είναι ακόμα γνωστά για την επικείμενη ταινία, τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στα μέσα του καλοκαιριού.

Ο Λάνθιμος, με το γνωστό σουρεαλιστικό, αντινατουραλιστικό στιλ που τον χαρακτηρίζει, συνεχίζει τη σκηνοθετική του πορεία με τον Κόλιν Φάρελ στον πρωταγωνιστικό ρόλο, να υποδύεται έναν χειρούργο με υπερφυσικές ιδιότητες. Όμως, η γνωριμία του Φάρελ με έναν έφηβο και την οικογένειά του, θα οδηγήσουν τον νεαρό άντρα σε μία θυσία…

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που έγινε ευρύτατα γνωστός στο ελληνικό κοινό, μέσα από την ταινία «Μέγας Αλέξανδρος», του 2003, εξαίρει τον Έλληνα σκηνοθέτη, για την ευρηματικότητα του και την ξεχωριστή κινηματογραφική πραγματικότητα που γεννούν οι παρεμβάσεις του.

“Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον να προσπαθήσω να εκπροσωπήσω αυτόν τον κόσμο σαν να είναι το φυσικό περιβάλλον που κατοικούμε” είπε σε συνέντευξη του στο Vulture.

Ο Έλληνας σκηνοθέτης, μάλλον έχει καταφέρει να παρασύρει επιτυχώς τον Ιρλανδό πρωταγωνιστή, στις επικίνδυνες θάλασσες του κινηματογραφικού του σύμπαντος και ο Φάρελ, δείχνει να «κολυμπάει» εκστασιασμένος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:18