search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:49
MENU CLOSE

Η “Ζω-Ζώ” Σαπουντζάκη έγινε 83! (Photos)

30.05.2016 14:14
Η “Ζω-Ζώ” Σαπουντζάκη έγινε 83! (Photos) - Media

«Είμαι η Ζω-Ζώ, που σημαίνει, δυο φορές ζω», έχει πει πολλές φορές η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

«Είμαι η Ζω-Ζώ, που σημαίνει, δυο φορές ζω», έχει πει πολλές φορές η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Η βασίλισσα της νύχτας έγινε 83 και είναι πιο υπέροχη από ποτέ! Με δυσκολία πιστεύει κανείς βέβαια ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει αυτή την εμφάνιση, το κέφι, τη λαχτάρα για ζωή, σ’αυτή την ηλικία.

Η αιώνια έφηβη, Ζωζώ Σαπουντζάκη όμως είναι η απόδειξη ότι όποιος θέλει, μπορεί να διατηρήσει άσβηστη την επιθυμία για ζωή.

Δεν υπάρχουν χρόνια για τη Ζωζώ, παραμένει πάντα γοητευτική, αεικίνητη και αγέραστη. Και όπως η ίδια λέει, «Δεν έχω τίποτα να αποδείξω στο χρόνο»!

Η Θεσσαλονικιά Ζωζώ, με καταγωγή από την Κρήτη και την Κωνσταντινούπολη, νεανικότατο κύτταρο, παραμένει στα ίδια κιλά από τα 20 της χρόνια. Πρόσεχε ανέκαθεν τη διατροφή της, τρώγοντας πολλά φρούτα, ψάρια και λαχανικά ενώ έχει αποκλείσει τα μακαρόνια από τη διατροφή της. Περιποιείται σχολαστικά το πρόσωπο της. ενώ δεν παραλείπει τις κρέμες φροντίδες όπως οι περισσότερες γυναίκες.

Δεν κάθομαι ποτέ“, εξομολογείται, πάντα φροντίζει να βρίσκεται σε κίνηση για να διατηρεί τη γραμμή της. Ποτέ, όπως λέει η ίδια, δεν σταματά να χορεύει και να τραγουδά. Ενώ προσθέτει πως πάντα υπάρχουν αφορμές για τον καθένα να απολαμβάνει τη ζωή.

«Εργάζομαι από μωρό για να γίνω η Βασίλισσα της Νύχτας», με την καριέρα της να ξεκινά μόλις στα 7 της χρόνια, στο «Θέατρο του Λευκού Πύργου».

“Είχε ανέκαθεν μεγάλη ζήτηση και γίνονταν συζήτηση γύρω από το όνομα της”. Πολλοί άντρες υπήρξαν στη ζωή της και το όνομα της έχει συνδεθεί με μεγάλα σκάνδαλα. Παντρεύτηκε δύο φορές ενώ παραδέχεται οτι έχει ζήσει έντονα.

Δεν πήγε ποτέ σε σχολή υποκριτικής ή χορού, είναι αυτοδίδακτη, πηγαίο ταλέντο, ενώ ομολογεί πως ότι χρειάστηκε να μάθει, το έμαθε από ανθρώπους που ήταν δίπλα της, όπως ο Γιάννης Δαλιανίδης.

Εμείς να της ευχηθούμε, να έχει ακόμα έτη πολλά και να μη χάσει ποτέ τη ζωντάνια της!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48