search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:43
MENU CLOSE

Το «ευχαριστώ» του Πούτιν σε Τσίπρα και Παυλόπουλο για τη φιλοξενία

30.05.2016 14:31
Το «ευχαριστώ» του Πούτιν σε Τσίπρα και Παυλόπουλο για τη φιλοξενία - Media

 

Τις θερμές του ευχαριστίες για τη φιλοξενία που του επιφυλάχθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Αθήνα και στο Άγιον Όρος εξέφρασε σήμερα το απόγευμα σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, «οι δύο Πρόεδροι προέβησαν σε απολογισμό της επίσκεψης και επιβεβαίωσαν την ανάγκη συνέχισης των επαφών τους, με στόχο την περαιτέρω εμβάθυνση των σχέσεων μεταξύ των δύο Χωρών».

Επίσης, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία και με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, κατά την οποία ο κ. Βλαντίμιρ Πούτιν εξέφρασε προς τον Πρωθυπουργό τις ευχαριστίες του για τη θερμή φιλοξενία που του επιφυλάχθηκε κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα και το Άγιον Όρος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24