search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:01
MENU CLOSE

Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη (Photos)

30.05.2016 16:21
Παντρεύτηκε η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη (Photos) - Media

Η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, πρώην πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ραμ Αβιράμ.

Η γνωστή δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, πρώην πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, Ραμ Αβιράμ.

Η τελετή έγινε σε στενό κύκλο, στο Δημαρχείο Αθηνών, με κουμπάρους την συνάδελφό της, Κάτια Μακρή και τον σύζυγό της, Παναγή Γαλιατσάτο.

Το πάρτι εξελίχθηκε σε πολιτικό event, αφού είχαμε συναντήσεις υψηλών προσώπων, όπως ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο πρώην Υπουργός Παιδείας Ευρυπίδης Στυλιανίδης, η Ντόρα Μπακογιάννη με την κόρη της, Αλεξία και τον γαμπρό της, Ανδρέα Παπαδόπουλο αλλά και ο Χρήστος Σταϊκούρας.

To ζευγάρι γνωρίστηκε το 2004 και από τότε είναι μαζί. Ο Ραμ Αβιράμ, τον μισό καιρό μένει στην Ελλάδα, και τον υπόλοιπο στο Τελ Αβίβ.  Είναι 60 χρονών, έχει συνταξιοδοτηθεί πλέον και διδάσκει στο πανεπιστήμιο.

Η πρόταση γάμου έγινε πριν 4 χρόνια, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, στη βόρειο Ινδία, στα Ιμαλάια, κάπου στα 4.850 μέτρα. «Μέσα σε μια σκηνή, ήταν απ’ έξω οι καμήλες οι βακτριανές, έβγαλε ένα κουτάκι, είχε μέσα ένα υπέροχο μονόπετρο και μου είπε «θα με παντρευτείς;», είχε πει η Μαριάννα Πυργιώτη σε παλιότερη εκπομπή στον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου, στο κανάλι “Ε”.

Εμείς ευχόμαστε «Βίον Ανθόσπαρτον»!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:59