search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:59
MENU CLOSE

Φρίκη στην Ινδία: Βίασαν ομαδικά και κρέμασαν από δέντρο 15χρονη

31.05.2016 05:31
Φρίκη στην Ινδία: Βίασαν ομαδικά και κρέμασαν από δέντρο 15χρονη - Media

Ακόμα ένα περιστατικό ομαδικού βιασμού συγκλονίζει την Ινδία.

 

Ακόμα ένα περιστατικό ομαδικού βιασμού συγκλονίζει την Ινδία. Αυτή τη φορά θύμα ήταν μια 15χρονη κοπέλα από την περιοχή Νανπάρα, η οποία αφού βιάστηκε ομαδικά από τρεις άντρες οι οποίοι στη συνέχεια την σκότωσαν.  

Η 15χρονη κοπέλα από την περιοχή Νανπάρα της Ινδίας όταν βγήκε από το σπίτι της για να πάει να συναντήσει έναν από τους φερόμενους δράστες, ωστόσο στο σημείο συνάντησης περίμεναν ακόμα δυο άντρες. Η κοπέλα απήχθη από τους άντρες και κρατήθηκε για αρκετές ώρες. Οι άντρες αχού βίασαν την κοπέλα, την στραγγάλισαν και στη συνέχεια την κρέμασαν από ένα δέντρο ώστε να κάνουν την πράξη αυτή να φανεί ως αυτοκτονία.  

Η αστυνομικές αρχές στη Νανπάρα έχουν ήδη πραγματοποιήσει δυο συλλήψεις από το ίδιο χωριό, ενώ έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσουν τον τρίτο άντρα.Ο πατέρας της κοπέλας κατήγγειλε στην αστυνομία πως οι τρεις κατηγορούμενοι είχαν προσπαθήσει να απαγάγουν την κόρη του νωρίτερα εκείνη την εβδομάδα.

Πριν από λίγα χρόνια ο ομαδικός βιασμός, τα βασανιστήρια και η δολοφονία μιας φοιτήτριας είχε προκαλέσει σάλο σε όλη τη χώρα.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:59