search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:08
MENU CLOSE

Πυρκαγιά σε αποθήκη πυρομαχικών στην Ινδία “σκορπά” τον τρόμο – Εκκενώνονται περιοχές (Photos- Video)

31.05.2016 06:35
Πυρκαγιά σε αποθήκη πυρομαχικών στην Ινδία "σκορπά" τον τρόμο - Εκκενώνονται περιοχές (Photos- Video) - Media

Φωτιά ξέσπασε στην κεντρική αποθήκη πυρομαχικών της Ινδίας στη δυτική περιοχή Μαχαράστρα.

Φωτιά ξέσπασε στην κεντρική αποθήκη πυρομαχικών της Ινδίας στη δυτική περιοχή Μαχαράστρα. Από τη μεγάλη σε έκταση φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα  τουλάχιστον 17 αξιωματικοί και στρατιώτες είναι νεκροί ενώ οι τραυματίες συνεχώς αυξάνονται και με τον αριθμό αυτή τη στιγμή να βρίσκεται στα 20 άτομα.

«Η φωτιά ξέσπασε γύρω στη μία τα ξημερώματα τοπική ώρα στην κεντρική αποθήκη πυρομαχικών του στρατού, ενώ άρχισε να επεκτείνεται αμέσως μετά. Στην κατάσβεση της φωτιάς συμμετέχουν πυροσβεστικές δυνάμεις,» δήλωσε ανώνυμη πηγή των αρχών ασφαλείας.

Αν και οι φωτιά περιορίστηκε σύντομα, ακολούθησαν αρκετές εκρήξεις με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μαζική εκκένωση των γύρω περιοχών για λόγους ασφαλείας. Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στα γειτονικά νοσοκομεία, ενώ εκφράζονται φόβοι για αύξηση του αριθμού των νεκρών μέχρι την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς.

Η ακριβής αιτία της φωτιάς δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ενώ το υπουργείο Άμυνας εκτιμά και τη ζημιά που έγινε στον πολεμικό εξοπλισμό. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:08