search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:39
MENU CLOSE

Ο Αλβάρο «έσπασε τη σιωπή του» για την Αθηνά (Photos)

31.05.2016 12:06
Ο Αλβάρο «έσπασε τη σιωπή του» για την Αθηνά (Photos) - Media

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο μίλησε για τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην κρίση γάμου του με την Αθηνά Ωνάση και το «τρίτο πρόσωπο» που φέρεται να μπήκε ανάμεσά τους.

 

Ο Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο μίλησε για τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα που αναφέρονται στην κρίση γάμου του με την Αθηνά Ωνάση και το «τρίτο πρόσωπο» που φέρεται να μπήκε ανάμεσά τους.

Ο 43χρονος ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram με το δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, το οποίο τον παρουσιάζει δίπλα στο νέο του έρωτα και έγραψε:

 «Αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο ψέμα! Μια προσβολή!».

Ωστόσο, δεν σχολίασε την σχέση του με τη σύζυγό του Αθηνά Ωνάση.

Στη συνέχεια, ανήρτησε δύο ακόμη φωτογραφίες. Στη μία είναι αγκαλιά με την κόρη του Βίβιαν , στην οποία έγραψε: «Πόσο την αγαπώ», και στην άλλη είναι η εικόνας της Παναγίας , την οποία συνόδευε το εξής κείμενο:

 «Όσο μεγαλύτερη είναι η καλοσύνη, τόσο μεγαλύτερη είναι η εμπειρία της ευτυχίας. Όσο μεγαλύτερη είναι η αρνητικότητα, τόσο μεγαλύτερη είναι η ταλαιπωρία. Η πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά, είναι το καρμικό αποτέλεσμα των σκέψεων που κάναμε, των λόγων που είπαμε και των δράσεων που πραγματοποιήσαμε σε αυτή και στις προηγούμενες ζωές μας».

Επιπλέον,  δήλωσε την βραζιλιάνικη εφημερίδα «Freddo»: «Αυτό που μπορώ να σου πω τώρα είναι ότι πρόκειται για μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή. Αγαπάω τη γυναίκα μου πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια φρικτή στιγμή. Είμαι συντετριμμένος. Πραγματικά όμως θα παλέψω με όλη μου την καρδιά και την ψυχή γι’ αυτό. Για την αγάπη μου…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28