search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:05
MENU CLOSE

Η αποθέωση της ανοησίας: Επιχείρησε να ανάψει τσιγάρο και έκαψε τα γεννητικά του όργανα (Video)

31.05.2016 13:15
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο για την Τελετή Αφής και Παράδοσης της Φλόγας - Media

Θέλησε να ανάψει τσιγάρο με έναν δικό του τρόπο, αλλά κάτι πήγε στραβά. Έπιασε φωτιά το παντελόνι του και έπαθε εγκαύματα στα γεννητικά του όργανα. 

 

Θέλησε να ανάψει τσιγάρο με έναν δικό του τρόπο, αλλά κάτι πήγε στραβά. Έπιασε φωτιά το παντελόνι του και έπαθε εγκαύματα στα γεννητικά του όργανα.

Έβαλε την κάμερα να γράφει και μπροστά της, τοποθέτησε ένα ποτήρι γεμάτο αλκοόλ στο οποίο αλκοόλ είχε βάλει φωτιά.

Φυσικά το οινόπνευμα του ποτού λαμπάδιασε και δημιούργησε ένα ωραίο θέαμα. Τότε ο «εξυπνάκιας» αποφάσισε να ανάψει τσιγάρο με τη φλόγα από το ποτό του. Βάζει το δάχτυλο του στη φλόγα (δεν καιγόταν γιατί καιγόταν το οινόπνευμα) και με το δάχτυλο ανάβει το τσιγάρο.

Με το τσιγάρο στο ένα χέρι, επιχειρεί να πιει και μια γουλιά από το φλεγόμενο ποτό του. Με ύφος φέρνει το ποτήρι προς το στόμα, αλλά δεν προσέχει. Χύνεται το ποτό επάνω στο παντελόνι του.

Το ποτό όμως είναι φλεγόμενο και το παντελόνι του αρπάζει αμέσως σαν λαμπάδα. «Βοήθεια, βοηθήστε με» αρχίζει να ουρλιάζει και να χοροπηδάει μπροστά στην κάμερα.

Το παντελόνι στον καβάλο έχει γίνει παρανάλωμα. Καίγονται τα γεννητικά του όργανα. Εκείνος ουρλιάζει και χοροπηδάει και προσπαθεί να σβήσει τις φλόγες, αλλά όσο κουνιέται τόσο θεριεύουν οι φλόγες. Μαζί αρχίζει να πιάνει φωτιά και το χέρι του.

Τότε επεμβαίνει και ένας φίλος του ο οποίος αρχίζει να τον χτυπάει με δύναμη στον καβάλο για να του σβήσει τις φλόγες. Οι πόνοι γίνονται χειρότεροι. Και καίγεται και τον χτυπάνε στα γεννητικά όργανα.

Εκεί κλείνει η κάμερα και κανείς δεν ξέρει πως εξελίχθηκε η «επιχείρηση κατάσβεσης φλόγας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 00:00