search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:31
MENU CLOSE

Σε θρίλερ εξελίσσεται το διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ (Photos)

31.05.2016 13:40
Σε θρίλερ εξελίσσεται το διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ (Photos) - Media

Σε θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται το διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ με την άλλοτε αγαπημένη του, Άμπερ Χερντ.

 

Σε θρίλερ φαίνεται να εξελίσσεται το διαζύγιο του Τζόνι Ντεπ με την άλλοτε αγαπημένη του, Άμπερ Χερντ. Πλήθος καλλιτεχνών αυτές τις ημέρες προσφέρουν ανιδιοτελώς τη στήριξή τους στον ηθοποιό, ανάμεσα σε αυτούς και ο Τέρι Γκίλιαμ, πρώην μέλος των Monty Python, και φίλος του Ντεπ. Ο τραγουδιστής έγραψε δημοσίως, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, «Όπως πολλοί φίλοι του Τζόνι Ντεπ, ανακαλύπτω ότι η Άμπερ είναι καλύτερη ηθοποιός σε σύγκριση με όσα πίστευα».

Η κόρη του Ντεπ, Λίλι Ρόουζ παίρνει μέρος στη διαμάχη του πατέρα της με την εν διαστάσει σύζυγο του. Εχθές, ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία όπου  απεικονίζεται η ίδια στην παιδική της ηλικία, και ο πατέρας της, της κρατά τα χέρια για να τη βοηθήσει να περπατήσει. «Ο πατέρας μου είναι ο πιο ήπιος και ο πιο αξιαγάπητος άνθρωπος που έχω γνωρίσει» έγραψε η 17χρονη, η οποία φαίνεται να είναι βαθιά πληγωμένη από την περιπέτεια που αντιμετωπίζει ο πατέρας της.

Ο 52χρονος Ντεπ και η 30χρονη Άμπερ Χερντ, γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Μεθυσμένο Ημερολόγιο το 2011. Η Χερντ έγινε η πέτρα του σκανδάλου στο γάμο του Τζόνι ντεπ και της Βανέσα Παραντί, οδηγώντας το ζευγάρι σε οριστική ρήξη. Οι δυο τους μετά από 4 χρόνια σχέσης, παντρεύτηκαν πέρυσι, πείθοντας τους πάντες ότι η αγάπη τους έχει τέτοια δύναμη που δεν πρόκειται να χωρίσουν ποτέ.

O Αμερικανός  ηθοποιός, Νταγκ Στανχόουπ, υποστηρίζει ότι η Άμπερ επηρέαζε και κατεύθυνε τον Τζόνι Ντεπ. Τον χειραγωγούσε στην κυριολεξία. «Τον Τζόνι Ντεπ τον χρησιμοποιούσε, τον χειραγωγούσε, τον είχε παγιδεύσει και τον είχε κάνει να εμφανίζεται ως αλήτης. Το είχε προβλέψει, αλλά δεν έκανε τίποτα ή δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να το εμποδίσει», τόνισε ο Νταγκ Στανχόουπ.

Ο ηθοποιός μάλιστα, είχε επισκεφτεί τον Ντεπ στο σπίτι του, λίγες ώρες πριν το περιστατικό του ξυλοδαρμού που ισχυρίζεται η Χερντ ότι, διέπραξε σε βάρος της ο σύζυγος της.

Η Χερντ εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες την Παρασκευή έχοντας μώλωπες στο πρόσωπο της.

Ο δικαστής στο Λος Άντζελες εξέδωσε τελικά περιοριστικά μέτρα βάσει των οποίων ο Τζόνι Ντεπ απαγορεύεται να προσεγγίσει την πρώην σύζυγο του έως την 17η Ιουνίου σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Οι δικηγόροι της Heard υποστηρίζουν ότι δεν χωρά καμία αμφιβολία πως η Amber ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας, εκδίδοντας την παρακάτω ανακοίνωση: «η ηθοποιός σώπασε όπως συνήθως κάνουν τα θύματα της βίας, καθώς πρώτα σκέφτονται τις επιπτώσεις που θα έχει μια καταγγελία, στον θύτη τους. Η Amber υπέφερε στα χέρια του Johnny όλο αυτό τον καιρό και δεν μπορεί πλέον να αντέξει τις επιθέσεις και τα ψέματα της άλλης πλευράς. Με τη δήλωσή της, η Amber, ελπίζει να δώσει στο LAPD την ευκαιρία να προβεί σε ακριβή και πλήρη έρευνα για τα γεγονότα της 21ης Μαΐου και πριν, καθώς έχει υποστεί βία αρκετές φορές. Εάν συμβεί αυτό, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί και ελπίζουμε ότι ο Johnny θα πάρει τη βοήθεια που χρειάζεται τόσο απεγνωσμένα»

Εν τω μεταξύ, η 30χρονη ηθοποιός ζητά διατροφή από τον Τζόνι Ντεπ ηθοποιό, του οποίου η προσωπική περιουσία ξεπερνά τα 400 εκατομμύρια δολάρια. Αν και συνήθως τα ζευγάρια στο Hollywood, φροντίζουν πάντα να υπογράφουν προγαμιαίο συμβόλαιο, στην προκειμένη περίπτωση, δεν έχει υπογραφεί τίποτα από μέρους του ζευγαριού και γι αυτό η διαμάχη προβλέπεται … πολύ μεγάλη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50