search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:18
MENU CLOSE

Την έδιωξαν από πτήση επειδή θεώρησαν πως ήταν προκλητικά ντυμένη

31.05.2016 14:49
Την έδιωξαν από πτήση επειδή θεώρησαν πως ήταν προκλητικά ντυμένη - Media

 

Η Maggie McMuffin είναι γνωστή χορεύτρια burlesque και ζει στο Σηάτλ των ΗΠΑ.

Η ιστορία της έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες, καθώς εκείνη και μία φίλη της ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν από το αεροδρόμιο της Βοστώνης προς το Σηάτλ με την JetBlue.

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της εταιρείας της είπαν πως δεν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο γιατί είναι ντυμένη άσεμνα.

Αφού η κοπέλα περίμενε 45 λεπτά στην πύλη τελικά της ανακοίνωσαν πως το θέμα συζητήθηκε από το προσωπικό του αεροσκάφους και τον πιλότο και όλοι μαζί αποφάνθηκαν πως δεν μπορεί να επιβιβαστεί με αυτή την εμφάνιση στην πτήση προτείνοντάς της να φορέσει κάτι άλλο, χωρίς να της προτείνουν όμως κάποια λύση, καθώς η γυναίκα δεν είχε άλλα ρούχα μαζί της. Εκείνη τους πρότεινε να δέσει το πουλόβερ της γύρω από τη μέση της ή να της δώσουν μία κουβέρτα για να καλύψει τα πόδια της, αλλά το προσωπικό της εταιρείας δεν το δέχτηκε.

Να σημειωθεί πως η Maggie είχε ταξιδέψει την ίδια μέρα με αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη προς τη Βοστώνη φορώντας τα ίδια ακριβώς ρούχα και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Τελικά η γυναίκα πήγε σε ένα κατάστημα του αεροδρομίου και αγόρασε ένα παντελόνι για να μπορέσει να ταξιδέψει με το συγκεκριμένο αεροπλάνο και να μην περιμένει για την επόμενη πτήση.

Το περιστατικό συνέβη περίπου 12 μέρες πριν, αλλά έγινε γνωστό πριν λίγες μόνο μέρες μέσω Facebook όταν η φίλη της Maggie που ταξίδευε μαζί της ανέβασε φωτογραφία που έδειχνε ποιο ντύσιμο κρίθηκε άσεμνο από την JetBlue, μιλώντας για το συμβάν. Το post συγκέντρωσε χιλιάδες σχόλια και η εταιρεία JetBlue δέχτηκε έκτοτε σφοδρή κριτική για την αυστηρή στάση της.

Η εταιρεία αρχικά αρνούνταν να σχολιάσει το συμβάν, ωστόσο μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα, πριν δυο μέρες με επίσημη ανακοίνωσή της η JetBlue κοινοποίησε τελικά πως στηρίζει την απόφαση του προσωπικού της και προσφέρθηκε μόνο να αποζημιώσει την γυναίκα για το κόστος της αγοράς άλλων ρούχων που αναγκάστηκε να κάνει στο αεροδρόμιο.

 

Πηγή: airnews.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 18:17