search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:24
MENU CLOSE

Η αστυνομία προειδοποιεί: Ποτέ έρωτας στο αμάξι χωρίς προφυλάξεις, τραβήξτε το χειρόφρενο!

31.05.2016 16:56
Η αστυνομία προειδοποιεί: Ποτέ έρωτας στο αμάξι χωρίς προφυλάξεις, τραβήξτε το χειρόφρενο! - Media

Οι αστυνομικές αρχές της Σουηδίας συνέστησαν σήμερα στους ερωτευμένους που δεν μπορούν να… κρατηθούν και εκφράζουν το πάθος τους μέσα στα αυτοκίνητά τους, να μην ξεχνούν ποτέ ότι θα πρέπει να παίρνουν προφυλάξεις: να τραβούν χειρόφρενο.

Αφορμή για την πρωτότυπη σύσταση στάθηκε το ατύχημα ενός ζευγαριού που πάνω στην έξαψη… το πήρε η κατηφόρα. Η αστυνομία του νησιού Σέντερμαλμ εικονογράφησε μάλιστα τη συμβουλή αναρτώντας στο Twitter τη φωτογραφία ενός αυτοκινήτου που κατέληξε στο τέρμα ενός γκρεμού, στη συνοικία Τάντο.

“Ξέχασαν το χειρόφρενο όταν τους συνεπήρε το πάθος. Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα. Σε όλα τα επίπεδα”, έγραψε η υπηρεσία.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται τον συγκεκριμένο λογαριασμό στο Twitter είναι γνωστοί για το χιούμορ τους και εν μέρει χάρη σ’ αυτούς η σελίδα έχει περισσότερους από 65.000 “ακολούθους”.

“Δεν είναι σωστό να προσπαθείς να ξεγελάσεις κάποιον δείχνοντάς του ένα πλαστό δίπλωμα οδήγησης. Είναι όμως εντελώς ηλίθιο να γράφει στο δίπλωμα ότι γεννήθηκες την 30ή Φεβρουαρίου”, έγραψαν για παράδειγμα τον περασμένο μήνα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:22