search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 05:44
MENU CLOSE

Οι δύσκολες ώρες για τον Νικολόπουλο: Μια προσευχή για την Νίκη – Ετοιμάζονται να δωρίσουν τα όργανα της

01.06.2016 06:50
Χρήστος Νικολόπουλος για Στέλιο Καζαντζίδη: «Ζήτησε να με δει λίγο πριν πεθάνει – Δεν πήγα, έκανα λάθος» (Video) - Media

Την πιο μεγάλη δοκιμασία ζει τα τελευταία 24ωρα ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και αφορά στην κατάσταση της υγείας της 17χρονης κόρης του που από το περασμένο Σάββατο νοσηλεύεται στην εντατική με πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς. 

 

Την πιο μεγάλη δοκιμασία ζει τα τελευταία 24ωρα ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος και αφορά στην κατάσταση της υγείας της 17χρονης κόρης του που από το περασμένο Σάββατο νοσηλεύεται στην εντατική με πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς.  Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την κοπέλα και ο Νίκος Νικολόπουλος με ένα συγκινητικό μήνυμα του στον λογαριασμό του στο Twitter κάλεσε σε προσευχή για την κόρη του την Νίκη αλλά και για όσους έχουν ανάγκη.

«Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση. Σας παρακαλώ απόψε κάντε μια προσευχή για τη Νίκη & για όλους που εχουν ανάγκη» έγραψε.

Η 17χρονη κοπέλα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Η οικογένειά της έλαβε την πολύ δύσκολη αλλά γενναία απόφαση να δωρίσει τα όργανα της κόρης τους, σε περίπτωση που τελικά δεν τα καταφέρει. Όπως έγραψε η μητέρα της και σύζυγος του βουλευτή Τασία Μανωλοπούλου στον λογαριασμό της στο Facebook.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33