search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:10
MENU CLOSE

Ξένοι συγγραφείς μας υποδέχονται τον Ιούνιο στα Public!

01.06.2016 14:29
Τα βιβλιοπωλεία Public άνοιξαν, για να απολαύσουμε τις γιορτές με ένα βιβλίο! - Media

Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, σας προσκαλούν σε παρουσιάσεις βιβλίων διακεκριμένων ξένων συγγραφέων και προσωπικοτήτων από το εξωτερικό που σας περιμένουν τον Ιούνιο στα καταστήματα Συντάγματος και Τσιμισκή για ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ελεύθερες στο κοινό.

 

Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, σας προσκαλούν σε παρουσιάσεις βιβλίων διακεκριμένων ξένων συγγραφέων και προσωπικοτήτων από το εξωτερικό που σας περιμένουν τον Ιούνιο στα καταστήματα Συντάγματος και Τσιμισκή για ενδιαφέρουσες συζητήσεις, ελεύθερες στο κοινό.

Ξεκινώντας στις 7 Ιουνίου στις 19:00 το συγγραφικό δίδυμο με το ψευδώνυμο Nicci French θα σας υποδεχτεί στα Public Τσιμισκή με το βιβλίο τους «Οργισμένη Παρασκευή», το πέμπτο, καθηλωτικό και συναρπαστικό μυθιστόρημα της σειράς από τις εκδόσεις Διόπτρα, ενώ ερωτήσεις στους συγγραφείς θα απευθύνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καραθάνος. Την επόμενη μέρα, 8 Ιουνίου, στις 21:00, η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, ψυχοθεραπεύτρια Φρίντα Κλάιν, θα ζωντανέψει στο Public Συντάγματος. Ερωτήσεις στο συγγραφικό δίδυμο Nicci French θα απευθύνει η δημοσιογράφος Μαρίνα Τσικλητήρα.

Κατόπιν στις 22 Ιουνίου, τόσο η Αθήνα όσο και η Θεσσαλονίκη θα εντυπωσιαστούν από δύο γνωστούς συγγραφείς της Λατινικής Αμερικής. Τα Public Συντάγματος, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Χιλής και τις Εκδόσεις Πατάκη υποδέχονται στις 20:30 τον Χιλιανό συγγραφέα Pablo Simonetti με τη “Λογική των εραστών“ (εκδ.Πατάκη), να εισχωρεί στους απρόσιτους κόσμους της σημερινής κοινωνίας, προβάλλοντας τη συγκινητικά εύθραυστη φύση των ηρώων του με μια πρόζα ιλιγγιώδη, όμορφη και διεισδυτική. Τη συζήτηση συντονίζει η δημοσιογράφος, Ana de Miguel και συμμετέχει η μεταφράστρια, Τιτίνα Σπερελάκη.

Την ίδια μέρα στις 19:00 τα Public Τσιμισκή σας προσκαλούν να συναντήσετε και να γνωρίσετε από κοντά ένα από τα νέα ταλέντα της Λατινικής Αμερικής, τον  Andres Neuman στο πλαίσιο της παρουσίασης των βιβλίων του «Ο ταξιδιώτης του αιώνα», «Βαρβαρισμοί» και «Κατά μόνας» (εκδ.Opera), αποκλειστικά στα Public! Τη συζήτηση με τον συγγραφέα συντονίζει η δημοσιογράφος, Ana de Miguel. Συμμετέχει η μεταφράστρια, Τιτίνα Σπερελάκη.

Τέλος, με αφορμή τη συναυλία της στο Piraeus Academy στις 25 Ιουνίου, η Patti Smith, ιέρεια του punk και δημιουργός κλασικών album, όπως το «Horses», θα βρίσκεται στο Public Συντάγματος στις 18:00 για να υπογράψει αντίτυπα από τα βραβευμένα βιβλία της Just Kids (Πάτι και Ρόμπερτ, εκδόσεις Κέδρος) και M Train. O θρύλος της πανκ ροκ μουσικής έρχεται στα Public.

Υποδεχόμαστε τον Ιούνιο με περισσότερες από 100 διαφορετικές εκδηλώσεις στα Public σε όλη την Ελλάδα!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τις παρουσιάσεις των βιβλίων στο http://blog.public.gr/event/

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43