search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:36
MENU CLOSE

Τα κρυφά δωμάτια των αεροσυνοδών «κάτω από τη μύτη» των επιβατών (Photos)

01.06.2016 14:43
Τα κρυφά δωμάτια των αεροσυνοδών «κάτω από τη μύτη» των επιβατών (Photos) - Media

Πολλά έχουν γραφτεί για το πού ξεκουράζονται οι αεροσυνοδοί στα αεροπλάνα, τι τρώνε κτλ. Όλα βασίζονται σε περιγραφές. Τώρα η boeing μας επιτρέπει να ρίξουμε μια ματιά στους χώρους αυτούς. 

Τα Boeing 777 και 787 τα οποία χρησιμοποιούνται μόνο για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων διαθέτουν μια μυστική σκάλα που οδηγεί σε μικρά… υπνοδωμάτια. Ο χώρος είναι γνωστός ως Crew Rest Departments (CRCs). 

Οι φωτογραφίες από τους χώρους αυτούς είναι πραγματικά σπάνιες και λίγοι άνθρωποι έχουν την ευκαιρία να τους δουν. 

Οι καμπίνες αυτές βρίσκονται στο πίσω μέρος του Boeing 787 Dreamliner, και υπάρχουν και δύο ανάλογοι χώροι στο μπροστινό μέρος. 

Η πρόσβαση στις καμπίνες επιτρέπεται αυστηρά και μόνο στα μέλη του πληρώματος καθώς οι σκάλες που οδηγούν σε αυτές κρύβονται πίσω από πόρτες που απαιτούν κωδικό ή κλειδί.

Τα Boeing 777 διαθέτουν έξι με 10 κρεβάτια και φυσικά λίγο χώρο για τις αποσκευές των μελών του πληρώματος. Κάθε κρεβάτι έχει μια κουρτίνα προκειμένου να δίνεται μια αίσθηση ιδιωτικότητας. 

Στα 777 υπάρχουν και ξεχωριστοί χώροι για τους πιλότους, με δυο κρεβάτια, δύο πολυθρόνες σαν και αυτές στη business-class και σε ορισμένα ένα μικρό μπάνιο. 

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:35