search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:04
MENU CLOSE

Αντώνης Ρέμος: Δείτε το εσωτερικό της μεζονέτας του στη Γλυφάδα (Photos)

01.06.2016 15:22
Οι ομογενείς «έκοψαν» τον Ρέμο- Ακυρώθηκε συναυλία του στη Ν.Υόρκη - Media

Πρώτη φορά βλέπουμε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Αντώνη Ρέμου.

Πρώτη φορά βλέπουμε φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού του Αντώνη Ρέμου. Πρόκειται για μια πολυώροφη πολυτελής μεζονέτα με μια τεράστια πισίνα στο μπαλκόνι προκειμένου να εξασφαλίζει η οικογένεια Ρέμου τα μπάνια της. 

Ο χώρος είναι έτσι διαμορφωμένος ούτως ώστε ο τραγουδιστής με την αγαπημένη του Υβόννη και το μικρό τους κοριτσάκι, να μη στερούνται δραστηριοτήτων. Το ζευγάρι έχει πολλούς φίλους, τους οποίους σε κάθε ευκαιρία προσκαλεί στο ευρύχωρο σπίτι τους για να διασκεδάσουν, να ψήσουν στο αίθριο είτε για ολονύχτια πάρτι. 

Ο Αντώνης έχει τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, περιμετρικά του σπιτιού, για να μπορέσει να προστατέψει την οικογένεια του από τους κακόβουλους.

Πολλοί που έχουν επισκεφτεί το σπίτι του Αντώνη και της Υβόννης, το παρομοιάζουν με ανάκτορο αφού κυριαρχούν παντού, όπως οι ίδιοι λένε ακριβά και συλλεκτικά αντικείμενα. Το σπίτι έχει διακοσμηθεί σύμφωνα με το προσωπικό γούστο των ιδιοκτητών.Δρύινα πατώματα, ασημένια κηροπήγια, σπάνιες πορσελάνες, μαρμάρινες επενδύσεις και εξεζητημένη διακόσμηση στο μπάνιο, το οποίο αποτελεί και τον πιο προσωπικό χώρο των ενοίκων. 

Η κρεβατοκάμαρα του ζεύγους είναι σε μίνιμαλ διακόσμηση και αποτελεί ένα χώρο άνετο για το ζευγάρι, με κρεβάτι σε king size διαστάσεις.

Όλα τα δωμάτια κινούνται σε γήινες αποχρώσεις με εξαίρεση το παιδικό δωμάτιο της μικρής Ελένης το οποίο έχει ροζ πινελιές.

Βαριά, χρυσοποίκιλτα χαλιά από τη μία αλλά και ταπεινές χριστιανικές εικόνες από την άλλη, καθώς ο τραγουδιστής είναι βαθιά θρησκευόμενος και ευγνώμων για τα όσα έχει αποκτήσει στη ζωή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:03