search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:45
MENU CLOSE

Ο ΣΥΡΙΖΑ εναντίον όσων επιτίθενται στην Άννα Βαγενά: Είναι χυδαίες επιθέσεις

02.06.2016 09:51
Η Βαγενά έδωσε σε 10 συνταξιούχους το ΕΚΑΣ τους - Media

Επίθεση σε όσους “επιτίθενται” στη βουλευτή Άννα Βαγενά εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

 

Επίθεση σε όσους “επιτίθενται” στη βουλευτή Άννα Βαγενά εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας. Με ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου της τοπικής οργάνωσης χαρακτηρίζει χυδαίες  τις επιθέσεις σε βάρος της Άννας Βαγενά, καταγγέλλοντας “πληρωμένους δημοσιογραφίσκους που διαστρεβλώνουν και παραποιούν οποιαδήποτε δήλωση της, ξεπερνώντας τα όρια της ευπρέπειας και θίγοντάς την σε προσωπικό επίπεδο”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Παρακολουθούμε με έκπληξη τις επιθέσεις που δέχεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Άννα Βαγενά. Από τη μία, οι πληρωμένοι δημοσιογραφίσκοι που διαστρεβλώνουν και παραποιούν οποιαδήποτε δήλωση της, ξεπερνώντας τα όρια της ευπρέπειας και θίγοντάς την σε προσωπικό, επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, και από την άλλη, τα-εντόπια και κεντρικά-πολιτικά φυντάνια, που «ξεφύτρωσαν» με την ανάληψη της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας καταδικάζει αυτές τις χυδαίες επιθέσεις στην Άννα Βαγενά και προτρέπει τους φορείς της πολιτικής αποσύνθεσης του τόπου μας, να συνειδητοποιήσουν –επιτέλους!- ότι ο λαός τους οδήγησε στα μονοπάτια της λήθης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:44