search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:25
MENU CLOSE

Τι έγραψε στο facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης για τον Νίκο Νικολόπουλο και τις δύσκολες στιγμές που περνάει

02.06.2016 14:50
Τι έγραψε στο facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης για τον Νίκο Νικολόπουλο και τις δύσκολες στιγμές που περνάει  - Media

Μια ανάρτηση του Στ. Θεοδωράκη στο Facebook, είχε αποδέκτη τον Ν. Νικολόπουλο και την οικογένεια του, που διέρχεται εξαιρετικά δύσκολες στιγμές. 

 

Ο Ν. Νικολόπουλος ανακοίνωσε πως ««η μεταμόσχευση μόνο να ευλογήσει μπορεί… Ο δότης προσφέρει μόσχευμα που σε λίγο θα πεθάνει – δεν γίνεται αλλιώς. Δίνει όμως και αγάπη, ενδιαφέρον, έκφραση συναλληλίας, και αισθήματα αυτοπροσφοράς, που όχι μόνο ποτέ δεν πεθαίνουν, αλλά και αιώνια τον συνοδεύουν».

Η 17χρονη κορούλα του Νίκη, νοσηλεύεται από τις 28 Μαΐου σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Έχει υποστεί πνευμονικό οίδημα, εγκεφαλικό και ανακοπή καρδιάς. Η οικογένεια του ανεξάρτητου βουλευτή ελπίζει μόνο σε ένα θαύμα προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή η 17χρονη κόρη τους. Η οικογένεια με δύναμη ψυχής έχει αποφασίσει πως σε περίπτωση που η κόρη τους τελικά δεν τα καταφέρει, θα δωρίσουν τα όργανά της.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έγραψε στο facebook: «Με το Νίκο Νικολόπουλο δε με συνδέει τίποτα. Αντιθέτως μας χωρίζουν πολλά. Θα ήθελα όμως να εξάρω την πρόθεσή του και της γυναίκας του Αναστασίας να δωρίσουν τα όργανα της πανέμορφης κόρης τους Νίκης.
Όπως μου είχε πει στους “Πρωταγωνιστές” μια κοπέλα που δώρησε τα όργανα του αδελφού της “το μόνο που απαλύνει λίγο τον πόνο μου είναι να σκέφτομαι ότι τα μάτια του και η καρδιά του συνεχίζουν αλλού”.
Μπράβο τους. Ελπίζω να υπάρξουν μιμητές. Να πάψει η Ελλάδα να είναι η χώρα με τους λιγότερους δωρητές και αιμοδότες.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15