search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:02
MENU CLOSE

Κατηγορούν διευθυντή σχολείου ότι συγκάλυψε τον ομαδικό βιασμό μαθήτριας

03.06.2016 10:22
Κατηγορούν διευθυντή σχολείου ότι συγκάλυψε τον ομαδικό βιασμό μαθήτριας - Media

Ένα σοβαρό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει σε ένα γυμνάσιο του Μπρούκλιν των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

Ένα σοβαρό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει σε ένα γυμνάσιο του Μπρούκλιν των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Μέσα στο Δεκέμβριο, μια μαθήτρια του σχολείου βιάστηκε από πέντε συμμαθητές της στα αποδυτήρια του σχολείου. Η κοπέλα με τη μητέρα της συναντήθηκαν με τη διεύθυνση του σχολείου, ενημερώνοντας τους για το περιστατικό. Για λόγους που δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, ο διευθυντής του σχολείου δεν ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες για το περιστατικό.

Όταν ενημερώθηκαν μέσω ενός ανώνυμου τηλεφωνήματος, ξεκίνησε έρευνα που αποκάλυψε συνολικά τρία περιστατικά τα οποία ο διευθυντής δεν είχε αναφέρει ως όφειλε. Αξιωματούχος του Τμήματος Εκπαίδευσης δήλωσε πως «υπάρχει μια πολύ συγκεκριμένη διαδικασία η οποία εξασφαλίζει πως όλα τα περιστατικά ερευνώνται σε βάθος και επιλύονται αναλόγως. Το να μη γίνει αναφορά για ένα τόσο σοβαρό περιστατικό είναι πολύ ανησυχητικό».

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανέφερε πως δεν υπάρχει καταγγελία του βιασμού της κοπέλας ενώ πηγές μέσα από το σχολείο ανέφεραν πως η διεύθυνση διερεύνησε το αν η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συγκατάθεση της κοπέλας.

Ο διευθυντής, ο οποίος έχει λάβει διθυραμβικές κριτικές για το έργο του στο συγκεκριμένο σχολείο, αρνήθηκε να σχολιάσει το γεγονός, σχολιάζοντας λακωνικά πως «δεν είναι αλήθεια».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:01