search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:08
MENU CLOSE

Έπαιζε με πανάκριβο ρολόι-αντίκα σε μουσείο, το διέλυσε και έφυγε «κύριος»! (Video)

03.06.2016 13:19
Μουσείου Λούβρου: «Ίλιγγος» από την απώλεια εσόδων λόγω κορωνοϊού – Ξεπερνά τα 40 εκατ. ευρώ! - Media

Στα παλαιότερα των υποδημάτων του έγραψε ένας επισκέπτης σε μουσείο παλιών ρολογιών τον βασικότερο κανόνα που ισχύει σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης: Δεν αγγίζουμε τα εκθέματα!

Ο συγκεκριμένος επισκέπτης, μαζί με τη συνοδό του, όχι μόνο άγγιξε ένα ρολόι τοίχου-αντίκα, αλλά και άρχισε να παίζει, πειράζοντας ότι εξάρτημα βρήκε μπροστά του.

Το αποτέλεσμα ήταν το πανάκριβο ρολόι να σωριαστεί στο έδαφος και να διαλυθεί εις τα εξ ών συνετέθη. Οι δύο απρόσεκτοι επισκέπτες, εμφανώς ξαφνιασμένοι, επιχείρησαν να ξανασυναρμολογήσουν(!) το ρολόι, αλλά σύντομα κατάλαβαν πως οι προσπάθειές τους ήταν μάταιες.

Τότε το παράτησαν στο έδαφος και έφυγαν προς διαφορετικές κατευθύνσεις, σαν να μη συνέβη τίποτα.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Εθνικό Μουσείο Ρολογιών στην Κολούμπια των ΗΠΑ. Καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από τους εργαζόμενους του μουσείου, οι οποίοι εξηγούν ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον ζητούν από τους επισκέπτες να μην αγγίζουν τα εκθέματα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:08