search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:03
MENU CLOSE

Τραγικό θάνατο βρήκε αναβάτης της Moto 2 στη Βαρκελώνη (Videos)

03.06.2016 17:26
Τραγικό θάνατο βρήκε αναβάτης της Moto 2 στη Βαρκελώνη (Videos) - Media

 

Ο Ισπανός αναβάτης της SAG Team Λουίς Σαλόμ είχε μια σφοδρότατη πτώση στις χθεσινές ελεύθερες δοκιμές του grand prix της Καταλονίας και σήμερα εξέπνευσε στο νοσοκομείο.

Η μακρά λίστα των νεκρών στις αγωνιστικές μοτοσικλέτες απέκτησε, δυστυχώς, από σήμερα ακόμα ένα «μέλος»: ο 24χρονος αναβάτης Λουίς Σαλόμ της SAG Team στις χθεσινές πρωινές ελεύθερες δοκιμές για το Moto2 έχασε τον έλεγχο στη στροφή 12 και προσέκρουσε με πολλά χιλιόμετρα στις προστατευτικές μπαριέρες.

 

Το ελικόπτερο έφτασε με αρκετή καθυστέρηση στην πίστα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης, όπου λόγω των σοβαρότατων τραυμάτων του πάρθηκε η απόφαση να εγχειριστεί άμεσα, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν και στις 16:55 τοπική ώρα κατέληξε.

Ο θάνατος του Σαλόμ ήταν ο πρώτος στους δύο τροχούς μετά το 2011, όταν ο Μάρκο Σιμοντσέλι έχασε τη ζωή του στο grand prix της Μαλαισίας. Συνολικά, από το 1910 κι έπειτα έχουν καταγραφεί περισσότερα από 270 θανατηφόρα περιστατικά στους αγώνες με μοτοσικλέτες.

 

Πηγή: SDNA

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33