search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:03
MENU CLOSE

Το παράπονο της Αναγνωστοπούλου: Εγώ και ο Φίλης δεχόμαστε bullying (Video)

03.06.2016 17:45
Το παράπονο της Αναγνωστοπούλου: Εγώ και ο Φίλης δεχόμαστε bullying (Video) - Media

«Βλέπω ένα απίστευτο bullying εναντίον του υπουργού, εναντίον μου πολλές φορές» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου.

 

«Βλέπω ένα απίστευτο bullying εναντίον του υπουργού, εναντίον μου πολλές φορές» δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου.

 Αναφερόμενη στα δημοσιεύματα για τις προσφωνήσεις «πριγκίπισσα» και «βασιλόπουλο»  από τους γονείς προς τα παιδιά τους, η Σία Αναγνωστοπούλου, επεσήμανε:

«Εγώ πολιτική δεν πρόκειται να κάνω με αυτά που βγάζουν μερικές εφημερίδες πρωτοσέλιδα, δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά σ’ αυτή τη χώρα που περνάει μια περίοδο επί μία εξαετία σχεδόν συνθηκών πολέμου, να καθόμαστε να συζητάμε για τέτοια πράγματα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι «είναι πραγματικά αστεία αυτά τα θέματα και συγγνώμη που μιλάω έτσι με ένταση, αλλά σ’ αυτά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε που πρέπει να δούμε πώς θα σταθεί αυτή η κοινωνία στα πόδια της επιτέλους, εμείς έχουμε να ασχοληθούμε με έναν ή δύο ή δέκα, δεν ξέρω πόσοι είναι αυτοί, οι οποίοι φτιάχνουν ένα κλίμα σαν αυτή η χώρα να είναι χαζοχαρούμενο πράγμα που δεν έχει να ασχοληθεί με τίποτα άλλο από το πώς θα προσφωνεί ο γονιός το παιδί του ή θα κάνει κι επειδή παρερμηνεύονται τα πάντα, ό,τι λέμε, ειδικά από το υπουργείο Παιδείας».

Τέλος, η αναπληρώτρια υπουργός κατέληξε: «Βλέπω δηλαδή ένα απίστευτο bullying εναντίον του υπουργού και εναντίον μου πολλές φορές. Ό,τι και να πούμε παρερμηνεύεται, ό,τι δουλειά και να κάνουμε παρερμηνεύεται. Τίποτα από τα θετικά δεν έχουν βγει ποτέ, τίποτα, δηλαδή δεν άκουσα ποτέ να γίνει πρωτοσέλιδο ότι μετά από έξι χρόνια, αυτοί οι άνθρωποι βρήκαν πιστώσεις για να πάνε μέλη ΔΕΠ στα πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ. Δεν βγήκε απολύτως πουθενά αυτό».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 14:03